Mamak Belediyesi’nin 3 yıllık faaliyetlerinin anlatıldığı bir basın lansmanı düzenleyen Mamak Belediye Başkanı Murat Köse, yerel ve ulusal basından çok sayıda temsilcinin katıldığı etkinlikte basın mensuplarının sorularını cevapladı.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığına aday olacağı yönünde söylentiler bulunduğunu belirten Başkent Postası Medya Grubu’ndan Muhabir Ali Fikret’in “Bu söylentiler doğru mu?” sorusuna net bir yanıt vermeyen Köse, “Bugün buraya Mamak’ı konuşmak üzere geldik. Ankara ile ilgili sorularınızı daha sonra cevaplayalım.” dedi. Daha sonra 4 basın mensubunun Mamak ile ilgili sorularını yanıtlayan Köse, “daha sonra cevaplayacağım” dediği “Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığına aday olacak mısınız?” sorusuna yanıt vermeden salondan apar topar ayrıldı…

Muhabir Ali Fikret’in, “Kısa vadede yaptığınız hizmet ve yatırımlardan bahsettiniz. Sokakta sizin hakkınızda güzel şeyler söyleniyor fakat halkın arasında bir fısıltı var, “Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı’na oynuyor” “Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığına aday olacak” deniyor, doğru mu?” sorusunu yöneltmesi üzerine Başkan Murat Köse, “Çok özür dilerim, şöyle yapalım arkadaşlar, kıymetli basın mensupları bugün Mamak’ı konuşmak üzere geldik buraya. Mamak’ta yaptığımız eserleri, hizmetleri anlattık, bunların ayrıntısını anlattık, daha hepsini de anlatamadık üstelik. Mamak’la ilgili öncelikli sorularınızı alalım devamında isteyen olursa Ankara’yla ilgili, aynı zamanda Ankara Büyükşehir Belediyesi’nde grup başkan vekiliyim elbette, bununla ilgili soruları alalım. Öncelikle Mamak’la ilgili soruları alalım olur mu? Rica ediyorum her sorunuza cevap vereceğiz Allah’a şükürler olsun inşallah. Hesap veremeyeceğimiz, cevap veremeyeceğimiz hiçbir soru da yok.” dedi. Daha sonra 4 basın mensubunun Mamak ile ilgili sorularını yanıtlayan Köse, “daha sonra cevaplayacağım” dediği “Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığına aday olacak mısınız?” sorusuna yanıt vermeden salondan apar topar ayrıldı… (Haberola-Necdet Gürsoy)

CEVAP VER