Hazret, “Benim Türkiye Futbol Federasyonu Başkanlığına ihtiyacım yok, bilakis oranın bana ihtiyacı var” gibi bir şey dedi.

Hatta, “Orada Hamit kardeşim var” da dedi.

Yani, “Elini taşın altına o soksun, ben perde arkasından idare ederim” diyor. Hamit Altıntop’tan söz ediyoruz ama!

Alman ekolünden yetişmiş, o disiplini almış, sonuna kadar iş ahlakına sahip Altıntop’tan.

Bence siyasi etki, nüfuz falan dinlemez, “Tel dolapta kıyma var, alır da kaçan mı?” gibisinden bir şeyler söyler. Söylemezse tüm saygımı çekerim zaten.

Bir başka hazret daha konuşmuş. Nihat Bey’in altını oymuşlar da onu uyarmış da milli takıma yerli hoca gelmeliymiş de falan filan!

Senin de içinde olduğun süreci gördük. WhatsApp kullanmayı bilmeden, 1960’larda kalmış futbol mantığınla Milli Takım sorumlusu oldun da ne yaptın? Ülke futbolunu Lüksemburg düzeyine düşürmediniz mi? Yerli hocanızla gelmediniz mi buraya? Dakika başı yabancı kuralı getirdiniz, maç programlarından saptınız, yayın ihalesini bitiremediniz, hakemleri düşürdünüz!

Bari sus!

Bir teknik direktörümüz de sosyal medyadan açıklamalar yapmış, söylediklerinin hemen hepsi doğru, ama hocam, sen gittiğin takımlara kaç saha yaptırdın, merak ediyorum. Çünkü hep hazıra gittin, saha olarak üstüne ne koydun? Bir rapor yazıp kulübüne veya TFF’ye verdin mi? Gerçekten merak ediyorum.

Hani milli takımla kulüp takımı aynı anda olmazdı Aziz Bey? Salt ismi Ergin Ataman diye Türk basketbolunun 10 yılına mal oldun da ne oldu? Bak Ataman geri geldi, sen geride kaldın?

*

Bu arada, rapor demişken…

Çok yakın bir arkadaşım, 2021 yılı sonlarına doğru aldığı ve ancak 500 kilometre kullandığı arabasını satmak istedi. Alıcı bey bir computest istedi, olabilir.

Bir firmaya gittiler, testi yapan merkez, “Aracınızın kaputunda boya var!” diye rapor çıkarttı.

Arkadaşım şaşkın mı şaşkın, hiç kullanmadığı, garajda tuttuğu araç boyalı çıktı!

Satın aldığı bayi, aynı markayı satan bir başka bayinin servisi raporlar verdiler, “Üzerinde boya yoktur! Yazıyordu.

İlk raporu veren firma kararında ısrar etse de sonra raporu düzeltti, düzeltirken ben de oradaydım. Söylediklerinden hiç tatmin olmadım. Sonra bir başka firmada bir kez daha teste tabi tutuldu, orada da hatasız raporu verildi.

Ama alıcı bu işten caymıştı, aracı satıp bazı sıkıntılarını gidermek isteyen dostum daha büyük problemlere girmişti.

Dikkat diyorum, bu firmalar da bu işi yapıyorsa, tuz kokmuş demektir! Fatura tüketiciye çıkmasın!

CEVAP VER