Başarılı şarkıcı Murat Balcı Etiler I-Land Restaurant sahnesinde muhteşem bir performansa imza attı. Yakın arkadaşı Murat Balcı’yı izlemeye gelen İrem Derici ise ayaküstü basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

BAZEN 15 YAŞINDA GİBİ HAREKET EDİYORUM. SORUN CEM’DE DEĞİL BENDE…
Kendisi gibi müzisyen olan Cem Belevi ile ilişkilerinde sorunlu bir dönem yaşadıklarını ancak bu dönemi atlattıklarını dile getiren Derici ”Sorun Cem’de değil bende. Aslında biz sıradan monoton bir ilişki yaşamaktansa böyle hayatı uçlarda yaşamayı seviyoruz. Böyle ayrılıklar besliyor bizi. Çok seviyorum abi ne yapayım? Şuan İzmir’de ailesinin yanında. Otuz beş yaşında bir ergenim maalesef. Bazen fevri davranıp 15 yaşında gibi hareket ediyorum. Umarım 40 yaşına geldiğimde düzelirim.” diyerek samimi itiraflara imza attı.
EVLİLİK KURUMUNA YABANCIYIM

Evlilik kurumuna kendini çok yabancı hissettiğinin de altını çizen İrem Derici ”Biz böyle iyiyiz bence” sözlerinin ardından soluğu yakın dostu Murat Balcı’nın sahnesinde aldı. Birlikte yaptıkları düetlerle müzikseverlerden tam not alan ikili, uzun süre ayakta alkışladılar.

CEVAP VER