Misli.com Sultanlar Ligi on yedinci hafta mücadelesinde, Türk Hava Yolları’na konuk olan Eczacıbaşı Dynavit, sahadan 3-1 galip ayrıldı.

Karşılaşmanın, çekişmeli geçen birinci setinde Eczacıbaşı Dynavit, geriden gelerek 31-29 kazanırken, tecrübeli pasör Maja Ognjenovic pas dağılımıyla dikkat çekti.

İkinci sete kontrollü başlayan Türk Hava Yolları’nı, Beyza Arıcı’nın etkili blokları durdurdu ve turuncu beyazlılar seti 25-21 aldı. Eczacıbaşı Dynavit’in blok ve servisteki üstünlüğü seti getirirken, kaptan Boskovic 10 sayı elde etti.

Üçüncü sette de kontrollü başlayan Türk Hava Yolları, seti 25-23 kazandı.

Dördüncü sette, kaptan Boskovic’in ataklarıyla öne çıkan turuncu beyazlılar, maçı 25-19‘luk skorla galip tamamladı.

Turuncu beyazlılarda günün en skorer ismi 30 sayıyla kaptan Boskovic olurken, Eczacıbaşı Dynavit’li oyuncular toplamda 11 blok ve 6 servis sayısı elde etti.

Eczacıbaşı Dynavit, ligin on sekizinci haftasında 7 Şubat Pazartesi günü, Galatasaray HDI Sigorta’yı konuk edecek. Mücadele, TRT Spor Yıldız ekranlarından naklen yayınlanacak.

Saliha Şahin: “Bugün zorlu bir mücadeleyi geride bıraktık, ilk andan itibaren elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalıştık. Deplasmanda galip gelmek bizim için önemliydi. Ortaya koymuş olduğumuz mücadeleci oyundan ötürü oldukça mutluyum. Çok çalışarak her zaman daha iyisini yapmak istiyoruz. Bizi deplasmanda yalnız bırakmayan, destekleyen taraftarımıza teşekkür ederiz.

T.H.Y. –  Eczacıbaşı Dynavit: 1-3

Salon: Burhan Felek Vestel Voleybol Salonu

Hakemler: Nurper Özbar, Mehmet Topal

T.H.Y.: Bahar, Carlini, Kingdon, Aslı, Van Ryk, Şeyma, Berin (L), Orthmann, Ada, Polen, İrem, Janset.

Eczacıbaşı Dynavit: Ognjenovic, Hande, Beyza, Boskovic, Saliha, Heyrman, Simge (L), Elif, Gözde, Merve.

Setler: 1-3 (29-31,21-25, 25-23,19-25)

Süre: 119 dakika (36,27,28,28)

CEVAP VER