Avrupa basketbolunun önde gelen takımlarının şampiyonluk için mücadele verdiği Euroleague Final Four büyük coşku yarattı. Emre Karayel, Eser Yenenler, Oğuzhan Koç, Pelin Akil, Anıl Altan, İrem Sak, Sarp Levendoğlu, Sedef Avcı ve Kıvanç Kasabalı gibi ünlü isimler de tribünde yerlerini alarak maç heyecanına ortak oldular.

19 Mayıs Cuma akşamı İstanbul Sinan Erdem Spor Salonu’nda Euroleague Final Four coşkusu yaşandı. Avrupa basketbolunun önde gelen takımları, Fenerbahçe-Real Madrid ve CSKA Moskova-Olimpiakos, İstanbul’da şampiyonluk için mücadele ederken, ünlü taraftarlar da tribünlerdeki yerlerini alarak bu coşkuya ortak oldu.

Fenerbahçe’nin Real Madrid’i 84-75 yenerek adını finale yazdırdığı maçta Emre Karayel, Eser Yenenler, Oğuzhan Koç, Pelin Akil, Anıl Altan, İrem Sak, Sarp Levendoğlu, Kıvanç Kasabalı ve Sedef Avcı gibi ünlü isimler de bu heyecanı maç boyunca taraftarlarla birlikte yaşadı. Takımları tribünde tezahüratlarla destekleyen ünlüler, heyecan dolu anlarını sosyal medyadan paylaşmayı da ihmal etmedi.

CEVAP VER