Hentbol Kadınlar Süper Ligi’ nin, iddialı takımları arasında yer alan Yenimahalle Belediyespor, yeni sezon çalışmalarına Muğla’da gerçekleştirilen kamp ile devam ediyor.

Geçen sezonu 3’üncü olarak tamamlayan başkent temsilcisi,  2020-2021 sezonunda hedefini, ilk 4 içerisinde yer alıp, Avrupa kupalarına katılmak olarak belirledi. Altın Kanatlı Melekler, hedefi doğrultusunda sezon öncesi çalışmalarına dolu dizgin devam ediyor. İlk etap çalışmalarına kendi evinde başlayan başkent temsilcisi, 2’nci etap çalışmaları için Muğla’nın Köyceğiz ilçesinde kampa girdi.

Hazırlık kampı Muğla’da

Yenimahalle Belediyesi SK, oyuncuları Muğla kampı boyunca, her gün çift antrenman yapıyor. Lige bomba gibi başlangıç yapmak için hazırlıklarını sürdüren   takım oyuncularına, Teknik direktör Seradar Eler tarafından genel koordinasyon, core ve cross programlarından oluşan antrenman programı uygulanıyor.

Genç, dinamik kadro

Geçtiğimiz sezon, kora kor mücadele örneği sergileyerek dikkatleri üzerine çeken Yenimahalle, teknik direktör Serdar Eler önderliğinde ve oluşturduğu genç, dinamik kadrosuyla Kadınlar Süper Ligi’nin, heyecan veren takımları arasında başı çekiyor.

Lige iyi bir ivmeyle başlamak istiyoruz

Sezon öncesi değerlendirmelerde bulunan teknik patron Serdar Eler, “Geçtiğimiz yıl ligi 3’üncü sırada bitiren takımımızda birçok ayrılık yaşadık. Bu sezon yaptığımız 7 transfer ile yeni sezona başlıyoruz. Oluşturduğumuz genç ve dinamik kadromuzla, güzel bir hava yakaladık. Oyuncularımın gösterdiği özveriden çok memnunum. Öncelikli hedefimiz, yakaladığımız sinerjiyi bozmadan lige iyi bir ivmeyle başlayıp, sezon boyunca performansımızı belli bir seviyede tutmak” dedi.

Süper Lig’de yer alan takımlara da başarı dileklerinde bulunan Eler, “Süper Lig uzun bir maraton, temennim izleyenlere keyif veren, sakatlığın minimum düzeyde seyredeceği bir sezon olması yönünde. Bu vesileyle, ligde yer alan tüm takımlara başarı dileklerimi sunuyorum” diyerek sözlerini noktaladı.

CEVAP VER