ABD’li uçak imalatçısı Cirrus Aircraft, yüzde 20’ye varan gelişmiş kalkış performansı ve uçak içi WiFi bağlantısı ile G2 Vision Jet’in yeniden tasarlanan versiyonu G2+ Vision Jet’i tanıttı.

Cirrus Aircraft’ın, genişletilmiş görev yetenekleri için optimize edilmiş motor performansı, bağlantılı bir kabin deneyimi için Gogo® InFlight WiFi ve uçağın park alanında, pistte ya da havada görünürlüğünü artıran cesur, ilave yeni renk seçenekleriyle yeniden tasarladığı G2+ Vision Jet teslimatlarının Ağustos 2021’de başlaması planlanıyor.

G2+ Vision Jet’in kişisel havacılığı dönüştürmeye devam etmenin bir sonraki adımı olduğunu söyleyen Cirrus Aircraft CEO’su Zean Nielsen, “Hem sıcak ve yüksek koşullarda kalkış performansı yeteneklerinde hem de InFlight WiFi bağlantılı yolcu deneyiminde yapılan iyileştirmeler, Vision Jet’in hem mevcut hem de gelecekteki sahiplerinin gelişen ihtiyaçlarını aşmaya devam etmesini sağlıyor.” dedi.

İş ve kişisel seyahatlerde kullanılan çok yönlü, tek motorlu bir jet olan G2 Vision Jet’in yeni versiyonu G2+ Vision Jet ile Williams FJ33-5A motoru, kalkış sırasında yüzde 20’ye kadar daha yüksek performans sağlayan yeni optimize edilmiş bir itme profili ile hassas bir şekilde ayarlandı.

GERÇEK ZAMANLI İLETİŞİM

G2+ Vision Jet’te ilk kez sunulan Gogo InFlight WiFi, Gogo’nun AVANCE L3 sistemini kullanarak havadayken gelişmiş bağlantı sağlıyor. Kabin deneyimini yükselten InFlight WiFi, yerdeki ekipler ve müşterilerle gerçek zamanlı iletişimi mümkün kılıyor, pilotu ve yolcuları bağlantıda tutuyor.

YENİ RENK GRUPLARI EKLENDİ

Titan Grey, Volt ve Bimini Blue gibi cesur eklemeler de dâhil olmak üzere yeni renk grupları, park alanında, pistte veya havada kusursuz bir duruş için G2 Vision Jet’in karbon fiber gövdesinin belirgin eğrisini vurgulayan güncellenmiş tasarım çizgilerine eklendi. (Haberola-Necdet Gürsoy)

CEVAP VER