Şanatçı Yeşim Salkım Bodrum Küfe Restaurant’ta gerçekleştirdiği sezonun ikinci sahne performansında da yine muhteşem bir geceye imza attı.

GENÇ ŞARKICIYA TAM DESTEK

Birbirinden güzel aşk şarkılarını peş peşe seslendiren başarılı sanatçı, kendisinden önce sahnede olan genç şarkıcı Öze Bade Derinöz’ü ise misafirlerine ”kendi jenerasyonunun yolunu dosdoğru çizmeye çalışan nadir kadınlarından biri” sözleriyle takdim etti. ”Onu kendime çok benzetiyorum. Programa onun şarkısı ile devam edelim istiyorum. Şarkıyı muhtelen hepiniz ezbere biliyorsunuz. Ben bu şarkıyı birde gerçek sahibinin sesinden dinleyin istiyorum. Zaten bu tip şarkıları söyleyenler parayı götürürken eserlerin gerçek sahipleri tanınmıyor. Böyle değerlerin daha fazla göz önünde olup hak ettiği saygıyı görmesini diliyorum.” diyerek geçtiğimiz yaza damgasını vuran ”Yekten” şarkısını Öze Bade Derinöz’le birlikte seslendiren Yeşim Salkım, şarkının finalinde genç şarkıcıya sarıldı.
EMEKLİLİKTE HAT-TRİCK SÖZÜ
Performansının finalinde ucu açık mesajlar vererek bana dokunmayan yılan bin yaşasın sözüne anlam veremediğinide ifade eden Yeşim Salkım ”Bunca yıldır bu sektörün içindeyim hala o düzeni anlayamadım. Ben golümü son dakika atacağım sanırım. Altın vuruş yapacağım. Emekliye ayrıldığımda arka arkaya sıralayacağım golleri. Sonrada rahat rahat oturup emekliliğin tadını çıkaracağım.” sözleriyle müzik camiasına imalı göndermelerde de bulundu.

Öze Bade Derinöz

CEVAP VER