Türkiye’nin en hızlı büyüyen premium alışveriş web sitelerinden olan Meleklerin Payı STORE 2021 Altın Örümcek Web Ödülleri’nde birinci oldu.

Crystalite, Crystalex, Glencairn ve Paşabahçe Nude gibi dünya markalarına ait özel viski, şarap, rakı kadehleri, içki karafları, bar ve kokteyl ekipmanları, CU29 firması tarafından Antep’te elde üretilen bakır ürünler, özel tasarım t-shirtler, imzalı kitaplar gibi premium ürünlerin yer aldığı MELEKLERİN PAYI STORE Altın Örümcek Web Ödülleri’nde Perakendecilik ve Mağazacılık dalında birincilik ödülüne layık görüldü.

Toplam 27 kategoride 1.598 projenin değerlendirildiği Altın Örümcek ödüllerinde her biri alanında uzman 41 kişilik özel jüri, kültür-sanattan e-ticarete kadar Türkiye’nin en değerli markalarını değerlendiriyor. Altın Örümcek web, dijital pazarlama, mobil teknolojileri kullanılarak gerçekleştirilen başarılı projelerin daha iyi tanıtılması ve hak ettiği yeri bulması, bu alanda yapılacak yatırımların özendirilmesi ve gündem oluşturulması amacıyla düzenlenen, geleneksel hale gelen Türkiye’deki ilk ve tek bağımsız organizasyon olma özelliğini taşıyor.

Meleklerin Payı ve İmbikten Kadehe kitaplarının yazarı, 2016 yılında Altın Örümcek web ödüllerinde meleklerinpayi.com sitesiyle “Yılın En İyi Kişisel Web Sitesi” ödülünün de sahibi Dr Burkay ADALIĞ, ödül hakkında şunları söyledi:

“İlk ödülümden tam 5 yıl sonra, yeni projem Meleklerin Payı STORE’un birinci yaşını kutlamaya hazırlandığımız bugünlerde Altın Örümcek Web Ödüllerinde birincilik ödülü almamız büyük bir keyif ve gurur kaynağı. Emeği geçen tüm dostlarıma ve elbette değerli Altın Örümcek jürisine sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum.”

Aynı dalda Machka ikinci olurken, Doqu Home üçüncülük ödülünün sahibi oldu. Halkın Favorisi Asperox Sarı Güç projesi seçildi. Ödül alan tüm siteleri tebrik ediyoruz.

CEVAP VER