Bodrum’un yeni sanat mekanı MeRQezart, Barış Sarıbaş sergisiyle 19 Haziran cumartesi günü kapılarını açıyor. 
Bodrum Marina Yacht Club, alternatif sanat mekanı MeRQezart’ı sanatseverlerle buluşturuyor. 19 Haziran’da ressam Barış Sarıbaş’ın “Rebirth” isimli solo sergisi ile açılacak alternatif sanat mekanı, yıl boyunca birçok ünlü sanatçının eserlerini  Bodrumlularla buluşturacak.
Ayrıca sanatçının “Rebirth “ adlı Solo resim sergisi 19 Haziran – 8 Temmuz 2021 tarihleri arasında meRQezart Alternative Art Space’de izlenebilecek.
Barış Sarıbaş Hakkında:
İnsanın içsel yolculuğuna ve evrenin sürekli yeniden doğuşuna odaklanan Barış Sarıbaş, modern felsefenin temeli olan Atina Okulu’nun da atası kabul edilen, İonya Bölgesi’nin Miletoslular’ı olan doğa filozofları, ilk felsefeciler olarak kabul edilen düşünürlerin dünyasına ilgi duyuyor; Thales(Su) , Anaksimenes (Hava) , Anaksimandros (Aperion) gibi düşünürlerin odaklarındıkları “şeylerin Arkhe’si (ilk madde) “ ve dönüşümünü temel aldıkları dört elementin; “hava, toprak, su ve ateşin” Anatolia’dan (Işıklar Ülkesinden) bu çağdan, çağdaş ve modern bakışla, “Yeniden Doğuş” u , yeni resimlerinde kendine özgü şiirsel ve görsel diliyle, göstermeye ve hissettirmeye devam ediyor.

Tarih: 19 Haziran 2021
Saat: 18:00
Yer: Bodrum Marina Yacht Club – Neyzen Tevfik Cad. No:5 Bodrum, Muğla

CEVAP VER