Nesillerdir süregelen bilgi birikimi ve deneyimi sayesinde, doğanın saflığını bir sanatçı hassasiyetiyle işleyen, güzelliği ve sağlığı bilimsel uzmanlıkla bir araya getiren Atelier Rebul, şimdi tatilde de yanı başınızda!

Yalıkavak Marina’da Pop-up mağazasının kapılarını açan Atelier Rebul, tatilin keyifli duraklarından olurken, dünyanın dört bir yanındaki asırlık imzasını şimdi de Bodrum’a taşıyor. Atölye ruhunun işlendiği Bodrum’a özel mimari tasarımlı pop-up mağazasında eşsiz kokuları, bakım ürünlerini sunan marka, tatilinizin her gününe güzellik katmaya hazır.

İster yazlığınızda ister teknenizde, keyifli bir yaşam alanı yaratın!

Koku uzmanlığı ile fark yaratan ve yaşam alanlarına benzersiz bir imza atan Atelier Rebul, yazlığınızın, teknenizin havasını değiştirmeye hazır. Home Exclusive ve My Home koleksiyonlarında yer alan çubuklu oda kokuları & mumlarla ve sıvı sabun & el kreminden oluşan banyo ve bakım setleri ile yaşam alanlarının her köşesine ayrı bir nefes katan marka, sadece küçük bir dokunuşla ihtiyacınız olan yeniliği hissetmenizi sağlıyor.

Cildinizi besleyin…

Güneş ve denizle daha fazla bakıma ihtiyaç duyan cildinizi Atelier Rebul ürünleri ile besleyin. Güneş kremleri ile güneşin yan etkilerinden korunan cildiniz; doğal içerikli el, yüz, vücut kremleri, sıvı sabun ve duş jelleri ile ihtiyacı olan neme, bakıma kavuşacak, yumuşacık olacak.

Tatilde hijyeni unutmayın!

Miras gibi koruduğu eczacı ruhu ile hijyen ve sağlığı ön planda tutan Atelier Rebul, bu yaz da hep yanınızda! Hijyeni önceliklendirdiğimiz bu dönemde günün her anında ellerinizin ihtiyacı olan hijyeni sağlayacak durulama gerektirmeyen De-Stress El Jeli ve 80° etil alkol içeren mis kokulu kolonyalar aynı zamanda ruhunuza da iyi gelecek.

Gün batımına gizli formüllerle eşlik edin…

Koku uzmanlığıyla fark yaratan Atelier Rebul, karakteristik, elegan ve benzersiz parfümlerle gün batımında size eşlik etmeye hazır. Her zevke ve ruha hitap eden alternatiflerin yer aldığı gizemli notalar, tatilinize renk katacak.

** Sezon boyunca yanınızda olacak Atelier Rebul Yalıkavak Marina Pop-Up mağazası, Pazar hariç her gün 10:00-21:00 arasında sizi bekliyor.

CEVAP VER