Türkiye’nin en hızlı büyüyen premium alışveriş web sitelerinden olan Meleklerin Payı STORE, 2021 Altın Örümcek Web Ödülleri’nde finale kaldı

Crystalite, Crystalex, Glencairn ve Paşabahçe Nude gibi dünya markalarına ait özel viski, şarap, rakı kadehleri, içki karafları, bar ve kokteyl ekipmanları, CU29 firması tarafından Antep’te tek tek elde üretilen bakır ürünler, imzalı kitaplar gibi premium ürünlerin yer aldığı MELEKLERİN PAYI STORE Altın Örümcek Web Ödülleri’nde Perakendecilik ve Mağazacılık dalında finale kaldı.

2020 Temmuz ayında kurulan www.meleklerinpayi.store açılmasının üstünden 1 sene bile geçmeden binlerce siparişi ve onbinlerce ürünü çok kısa teslimat süreleriyle ve yüksek beğeni oranlarıyla tüketicilerle buluşturmayı başardı.

Yarışmanın jüri değerlendirmesi sürüyor. Jüri değerlendirmesinin yanısıra her dalda Halkın Favorisi de seçilecek. https://www.altinorumcek.com/halk-oylamasi-giris/ adresinde 24 Mayıs – 14 Haziran 2021 tarihleri arasında sürecek olan halk oylamasında, 27 kategoride finale kalmaya hak kazanan projeler için oy kullanarak favori markaları belirlenecek.

Meleklerin Payı ve İmbikten Kadehe kitaplarının yazarı, 2016 yılında Altın Örümcek web ödüllerinde “Yılın En İyi Kişisel Web Sitesi” ödülünün sahibi Dr Burkay ADALIĞ, kurucusu olduğu Meleklerin Payı STORE ile ilgili şunları söyledi:

“2016 yılında meleklerinpayi.com sitemle aldığım Altın Örümcek en iyi web sitesi ödülü beni hep daha iyi, daha yeni şeyler yapmaya sevk etti. Yıllar içinde Meleklerin Payı’nın dünyanın en çok ziyaret edilen viski kültürü sitelerinden biri haline gelmesi, Epsilon Yayınevi’nden yayımlanan Meleklerin Payı: Bir Viski Macerası ve İmbikten Kadehe kitaplarımın aldığı Gourmand Awards ödülleri ve kitaplarımın Türkiye’nin en çok satan içki kültürü kitapları arasına girmesi yeni projelerim için de itici güç oldu. İlk ödülümden 5 yıl sonra yeni projem Meleklerin Payı STORE’un Altın Örümcek’te finale kalması benim için gurur verici”

40 ürünle başlayan ve şu anda 165 özel ürünle hizmet veren Meleklerin Payı STORE’a önümüzdeki günlerde yeni marka ve ürünler eklenecek ve STORE yurtdışına açılacak

Altın Örümcek adaylığı nedeniyle www.meleklerinpayi.store da 14 Haziran’a kadar tüm ürünlerde %21 indirim uygulanmaktadır (Kod: FINAL21)

CEVAP VER