2.Lig’in kırmızı grup ilk Play-off karşılaması Kırklarelispor ile Kırşehir Belediyespor arasında gerçekleşecek. Bu mücadele Kırklareli Atatürk Stadyumunda saat 16.00 da başlayacak. Karşılaşmaya Sarper Barış Saka hakemlik yapacak.

Burada aldıkları puan avantajıyla rahatlamak isteyen iki takım da bugün kazanmak için sahada olacak. Kırşehir Belediyespor 72 puanla ligde 3. sırada yer alıyor. Ev sahibi ekipse 70 puanla 4. sırada yani rakibinin hemen alt sırasında bulunuyor. Sezon içerisinde iki takım arasında gerçekleşen mücadelelerden birini Kırklarelispor diğerini ise Kırşehir Belediyespor kazanmıştı.

Bu sezon ligde başarılı olan Kırklarelispor son 6 maçtır yenilmiyor. 4 galibiyet, 2 beraberlik ve kendi evinde oynayacak olmanın rahatlığı ile mücadele edecek. Deplasmana giden taraf Kırşehir temsilcisi ise çıkılan deplasman maçlarından hep puanla dönmeyi bildi ve son yıllarda ligde kendi adından başarıyla söz ettirdi. Bu istatistikler futbol adına güzel bir mücadele izleyeceğimizin sinyallerini veriyor.

CEVAP VER