2007 yılında “Soykırım ve “Ermenistan Emperyalizmi” başlığı ile  “Ankara İl” Gazetesinde Arşiv Belgeleriyle kanıtlanmış seri yazılar yazdım ( 5 Ekim 2007, I. Yazı; 6 Ekim 2007, II. Yazı; 7 Ekim 2007, III. Yazı; 8 Ekim 2007, IV. Yazı.). Arşivlerden elde ettiğim tarihi belgelere istinaden yazmış olduğum makalelerimde Ermenilerin sahtekârlık yaptıkları, dünya insanlarına yalan söyledikleri apaydın gözüküyordur. Türk tarihinde hiçbir Ermeni vatandaşına karşı baskı, zorakılık ve ya soykırım yapılmadığı belgelerle kanıtlamışım. O yıllarda yazdıklarımı tekrar etmek istemiyorum. Şu bir gerçektir ki, Ermeniler daima kurnaz davranarak yalan söylüyorlar ve kendi yalanlarıyla dünya insanlarını kandırıyorlar. Şimdi de ABD’n yaşlı Başkanı, Joe Biden, tarihi belgeleri okumadan, olayı öğrenmeden, araştırmadan Osmanlı’ya haksız yere dil uzatıyor, kocaman Osmanlı İmparatorluğunu suçlayarak “Ermenilere Soykırım yapılmıştır”, yalanını dünyaya beyan ediyor?! Ne kadar zavallı, ne kadar bilgisizce bir yalanı ifade ediyor. Zarif, sportif yakışıklığıyla tanınan Başkan Biden, bir anda dünya Türklerinin nefreti haline gelmiş bulunuyor. Çünkü Ermeni Lobileri onu kandırmışlar, ona baskı yapmışlar.  Başkan, bunu söylerken kendilerinin Kızılderili insanlara yaptıkları soykırımı unuttu mu, acaba?  Amerika topraklarının gerçek sahiplerinin Kızılderili Müslüman kanını taşıyan akrabalarımız olduklarını unutmamalılar. Evet,  bu gün ABD,  dünyada güçlü devlet sayılıyor, bu doğru. Ama yaşlı Başkan, Sayın,  Biden, dünya Türklerini rencide edecek konuşması manidardır. Bühtandır, iftiradır ve hiçbir ilmi ve tarihi dayanağı yoktur.

OSMANLI-ADİL İMPARATORLUK OLMUŞTUR

Osmanlı tarihinde Ermenilere karşı hiç zaman soykırım yapılmamıştır. 1915 yılında, I. Dünya Savaşı yıllarında Türk askerleri uzaklarda savaşırken, Ermeni çeteleri Ruslarla işbirliği yaptılar, onlardan aldıkları silahlarla Erzurum, Kars, Iğdır ve başka İllerde toplu soykırımlar yapmışlardır. Bunu kanıtlayan Belgeler Türk Tarihi Arşivlerinde duruyordur. Ayrıca bu gün bile bulunan toplu mezarlarda binlerce Türk insanının – yaşlı, ihtiyar, çocukların kemikleri bulunuyor; Türkler ilkel yöntemlerle, balta, bıçak, kurşunla Türk insanını öldürülmüşler… Görüntülü, belgeli olarak öten yıllarda,  Kanal 33-de, “Cevizkabuğu” Programında defalarca Dr. Hulki Cevizoğlu tarafından konuşmacı olarak davet olundum ve sabahlara dek Soykırım olayını belgeleriyle dünya insanlarına anlatmışımdır. Biz Türkler dünyada hiç zaman, hiçbir millete karşı zalim olmadık. Çünkü Mevlana ruhunu taşıyan halk olarak daima adil, barışçıl, saygılı millet olmuşuz ve bu gün de böyleyiz! Tarih boyunca Osmanlı İmparatorluğu içinde çeşit-çeşit milletler, Türkler kadar özgür, aynı hukuka malik olmuşlardır. Bunu tarihi belgeler ispat ediyor. Cumhurbaşkanımız, Sayın, Erdoğan yüksek kürsülerden defalarca söylemiştir: her iki taraf Arşivlerimizi açalım, tarihçiler oturup çalışsınlar, sonuç ne oluyorsa biz kabul ediyoruz. Fakat Ermenistan tarafı Arşivlerini açmıyor ve Sayın, Erdoğan’ın teklifini geri çeviriyor. İşte size Ermeni kurnazlığı, işte size Ermeni sahtekârlığı… Hala seksenli, yıllarda ABD Başkanı,  Reagan Danışmanlarını Ermenistan’a göndermiştir; tüm Arşivler didik-didik araştırılmış, tüm Belgeler incelenmiştir. Sonuç – hiç bir soykırım Belgesine rastlanmamıştır. Şimdi yeni Başkan, Biden’in daha önce Reygan’in Danışmanlarının belgelerini incelemesi gerekmez miydi?

SAYIN, BİDEN, TARİHİ BİLMİYOR. ÇOK YAZIK!

Mutlaka olayları objektif öğrenmesi gerekiyordu?! Bunu yapmamıştır, çok yazık. Ayrıca, NATO müttefiki bir kocaman Türkiye devletine karşı yalan söyleyerek çamur atmıştır. Buna göre Türk halkından özür dilemesi lazım! Yüksek ahlaki terbiye almış biri olarak, ayrıca daha önce Türkiye ziyaretinde sürfemizde ekmeğimizi yemiştir; bir NATO ortağı olarak da bunu yapmak durumundadır. Centilmenlik bunu talep ediyor. Ama ne yazık ki, Ermenilerin tuzağına düşmüştür… Seçim zamanı Ermenilere vermiş olduğu sözünü tuttu. Fakat bir daha seçilemezsiniz, yaşınız baya ilerlemiştir, Sayın Biden! Size dost ülke olan Türkiye’yi rencide edemezsiniz. Dünyada en büyük nüfuza malik Türklerle neden düşman oluyorsunuz? Unutmayın, Türkler adiller, tüm milletlere karşı saygılılar, sevgi dolu insanlarız, çünkü Yüce Tanrı bizleri böyle yaratmıştır. Gerçek soykırımı ise, Amerikan Ordusu Kızılderili Müslüman kanı taşıyan ve Amerika topraklarının gerçek sahiplerine yaptıklarının kanıtları mevcuttur. Dünyanın çeşitli ülkelerinden gelmiş Altın arayıcıları, beyazlar-yerli insanları topyekûn öldürmüşler; yaşlı, ihtiyar, hamile kadınlar, gençler, hatta minikler bile öldürülüyor. Ama neden, ne sebeple?  Amerika kıtasının gerçek sahipleri sayılan ve hiçbir suçu olmayan, 55 milyon masum Kırmızı derili Müslümanlar sebepsiz yere öldürülmüşler; malına, mülklerine sahip olmuşlardır. Kanıt mı gerekiyor? İşte size, Amerikalı, Kanadalı, Meksikalı rejisörlerin Kızılderilileri nasıl, hangi yöntemlerle, tuzaklarla çekmiş oldukları filmler bunun kanıtıdır. Siz Amerikalı beyazlar, acımasızca, vahşice, gaddarca o masum Kırmızı derili Müslümanları topyekûn öldürdünüz ve tarihin en vahşi Soykırımın yaptınız. Şimdi ise siz; Amerikalılar dünya devletlerinde ne gibi katliamlar, soykırımlar yaptınız, hep birlikte bakalım: Vietnam’da 4 milyon; Koreya’da 3 milyon; Kamboca ve Laos’da 1 milyon; Irak’ta 1 milyon; Afganistan’da 1,5 milyon, bir o kadar da Suriye topraklarında; Hiroşima ve Nagasaki’de atom bombardımanında ölenler 350 bin ve en son kara derili insanları 15 milyon yerli insanlarınızı öldürmüşsünüz. Toplam: 25 milyon 850 bin. Artı 55 milyon Kırmızı derili Amerika kıtası topraklarının gerçek sahiplerini de öldürdünüz. Acımasızca, gaddarca, vahşice…

DÜNYADA HAKİKİ SOYKIRIMI ABD YAPMIŞTIR.

Buraya Luanda’da, Cezair’de ve yer kıtasının çeşitli ülkelerinde öldürmüş olduğunuz insanları da eklememiz lazım!  Fransa ve İngiltere de bu katliamlarda rol almışlardır. Örneğin, Fransızlar, Cezair’de, XX. yy. en gaddar ve acımasız soykırımını yaptığını tüm dünya insanları biliyordur.  Çünkü TV ekranlarında katliamın nasıl yapıldığını dünya insanları gibi ben de ekranlardan canlı olarak izlemişimdir. Fransızların yapmış olduğu soykırımı ayrıca konuşacağım. Şimdi Sayın, Biden, liften, sizden soruyorum! Yukarıda sunmuşumdur: bu insanları neden öldürdünüz? Tarihin en büyük soykırımını sizler yapmışsınız. Kanıtları yukarıda sıraladım. Hala yazmadıklarım da vardır. Onlar hakkında başka bir makalemde mutlaka yazacağım. Soykırım sözünü 24 Nisan’da, dünya basını önünde zikir ettiniz. Öyle ise dünya insanlarının da şahit oldukları XX. yy. en acımasız, vahşi, vandalca soykırımı sayılan-Hocalı İlimizde, 1988-1992 yıllarında Ermeni çeteleri tarafından Azerbaycan Türklerinin soykırım olayını muhtemelen duymuşsunuzdur. Dünya da biliyordur ki, 1948 yılında Soykırım kararı alınmıştır; oradaki tanıma göre sivillerin, suçsuz insanların öldürülmesi soykırım sayılıyor. Şimdi soruyorum sizden – Hocalıdaki sivil insanlar; yaşlı, ihtiyar, genç, çocuk bakmadan Ermeni çeteleri tarafından topyekûn öldürüldüler-ama neden? Hamile kadının karnı yarılıyor, minicik yavrunun başı kesiliyor ve Ermeni çeteleri kesilmiş başlarla futbol oynuyorlar. Peki, bu vahşete ne ad verelim? (Kaynakça; Ermeni yazar Sori Balayan’ın romanı). Dünya devletlerinin pek çoğu bu soykırımı tanımıştır. ABD’n pek çok İllerinin Senatolarında Hocalı Soykırımı kararları alınmıştır. Kadim bir Atasözü vardır: “Önce evin içi, sonra dışı…” derler. Topraklarınızdaki Soykırımları görmezden geliyorsunuz.

Sayın, Biden, olmayan olaylara Soykırım diyorsunuz; fakat XX. yy.da Hocalıdaki hakiki soykırıma sizler de Soykırım demeniz gerekiyor. Demokrasi diyorsunuz, ama antidemokratik davranıyorsunuz. Osmanlı Ermeni cemaatini 1915 yılında almış olduğu karara göre bir İlden başka bir İle göçürmüştür, bu kadar. Buna Soykırım demek yanlıştır. İnsanlar, güvenli şekilde yol gitmişler… Fakat ne yazık ki yollarda hastalıklar sonucunda vefat edenler olduğu da bir gerçektir. Ama bu soykırım değildir. Böyle yalanlarla insanları, halkları mağdur ediyorsunuz. Gerçek Soykırım, Amerika topraklarında ve dünya devletlerinde sizler tarafından yapıldığı hakkında kanıtları yukarıda gösterdim. İşte, gerçek Soykırımı sizler yapmışsınızdır. Ve NOKTA!

Devamı vardır…

CEVAP VER