Şarkıcı Banu Karaca, önceki gün Nişantaşı City’s çıkışında görüntülendi. Basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Karaca, geçtiğimiz günlerde yayınlanan yeni şarkısı “Belediye” ile “Sıfır Atık” sosyal sorumluluk projesine dikkat çektiği için mutlu olduğunu belirtti.
Artık evdeki eşyalarımı bile değiştirerek kullanıyorum diyen Karaca; “Uzun süre evde kalınca bir sürü belgesel izledim. Nüfusun ne kadar arttığını ve buna bağlı olarak tüketimin tavan yaptığını farkettim. Ben çocukları çok severim. Gelecek nesile temiz hava ve en önemlisi su bırakabilmek adına bu projeye dikkat çekmek istedim. Çünkü havamız kirli, suyumuz azalıyor, toprağımız verimsizleşiyor. Birilerinin bu sesi duyurması gerekiyor” dedi.

“SAHNELERİ ÖZLEDİM”

Pandemiden dolayı sahneleri çok özlediğini belirten Banu Karaca; “Tüm sektörler ufak ufak açılmaya başladı ama biz hala evdeyiz. Bu dönemde sağolsun şirketim Azka Müzik her zaman bize destek oluyor, akustik şarkılarımız çıkıyor ama biz seyirciyi özledik. Kameraları, seyircilerle birlikte şarkı söylemeyi özledim. Yani biz sanatçılar parasızlıktan ölmez ama seyircisiz, sahnesiz olmaktan ölebiliriz” dedi.

“PSİKOLOJİK SAĞLIĞIMIZ ÇOK ÖNEMLİ”

Son olarak muhabirlerin kalabalık ortamlarda tatil yaparak covid-19’a yakalanan ünlüler hakkında ne düşünüyorsunuz? sorusuna da samimi cevaplar veren Banu Karaca; “Tabi ki biyolojik sağlığımız önemli ama psikolojik sağlığımız da çok önemli. O yüz densosyal mecralarda sıkça akustik konserler veriyoruz. Ama insanlar, çocuklar evde çok bunaldı ve tabi ki tatile ihtiyaç duydu. Böyle abartılı her şeyi yok sayarak tatil yapılmasını tabi ki doğru bulmuyorum. Ama yine tüm mesafeye dikkat ederek herkesin birazcık evden uzaklaşmak adına tatil yapmaya hakkı olduğunu düşünüyorum” şeklinde yanıt verdi.

CEVAP VER