Türkiye Güreş Federasyonunun güreş kulüplerine malzeme desteği sürüyor. Bugün Samsun ve çevresindeki kulüplere malzeme yardımı yapıldı.
Türkiye Güreş Federasyonu Başkanı Musa Aydın’ın da yer aldığı malzeme dağıtım törenine Gölköy Belediye Başkan Yardımcısı Hurbay Duran, Ak Parti Samsun Gençlik Kolları İl başkanı Mücahit Yılmaz, Çarşamba kaymakamı Dr. Şükrü Yıldırım, Çarşamba Ticaret Borsası  başkanı Ahmet Yilmaz, Ayvacık Gençlik ve Spor ilçe müdürü Mustafa Berber, Çarşamba Gençlik ve Spor İlçe Müdürü İlkay Aydın, Çarşamba Belediyesi Güreş Takımı Kulüp Başkanı İsmet Aykul, Samsun il güreş temsilcisi Harun Erkan, Yağlı Güreş Karadeniz Temsilcisi Ömer Alver katıldı.
Törende bir konuşma yapan Türkiye Güreş Federasyonu Başkanı Musa Aydın güreş kulüplerine son derece önem verdiklerini belirterek “Kulüplerimizin Türk güreşinin gelişmesindeki rolü çok büyük. Son yıllarda uluslararası şampiyonalarda başarılar elde ediyorsak, bu başarılarda kulüplerimizin payı büyük. Bizler de Türkiye Güreş Federasyonu olarak tüm kulüplerimizin her zaman yanında olmaya devam edeceğiz” dedi.
Çarşamba ilçesinde düzenlenen malzeme dağıtım töreninde; Yaka Kent Belediyespor, Çarşamba Belediyespor Alaçam Belediyespor, Gülizar Spor Lisesi, Sinop TOKİ Spor Kulübü, Ordu Gölköy Spor Kulübü ve Rize Çaykur Kulübüne malzeme yardımı yapıldı.

CEVAP VER