Yapımcılığını UNC Film’in, senaryosunu ve yönetmenliğini Mehmet Çetin’in yaptığı ‘Mahsusa’ filminin oyuncuları çekimler öncesinde poligona giderek atış talimi yaptı.

Teşkîlât-ı Mahsûsa’nın konu edildiği ‘Mahsusa’ filminde Fransız kız ile Osmanlı ajanının aşkı beyaz perdede hayat buluyor. Gerçek hikayeden esinlenilerek senaryoya uyarlanan filmde Osmanlı gizli servisi Mahsusa’nın ajanı Ali Reşat karakterini ünlü oyuncu Gökhan Keser oynayacak. Keser’in partneri Fransız Clarette’yi ise güzel oyuncu Gizem Karaca  hayat verecek.
Yapımcılığını UNC Film’in, senaryosunu ve yönetmenliğini Mehmet Çetin’in yaptığı ‘Mahsusa’ filminin oyuncuları çekimler öncesinde poligona giderek atış talimi yaptı.
Oyuncular, profosyonel eğitmenler Can Yılmaz, Sertaç Uludağ ve Sibel Ulugüren eşliğinde çekimlerde  kullanacakları silahları önce yakından tanıdılar daha sonra tek tek atış yaptı.

Filmde Gökhan Keser ve Gizem Karaca’ya Yıldız Kültür, Mazlum Kiper, Ayçin İnci, Ayça İnci, Gürol Tonbul, Halil İbrahim Kalaycıoğlu, Yaşar Karakulak, Burak Demir, Cengiz Okuyucu, Levent Sülün, Oğuz Yağcı paylaşıyor.
Türkiye, Almanya, Bulgaristan ve Amerika’da çekilen filmde, İleri düzey görsel efektler kullanılıyor.

Filmin Konusu:
Ali Reşat Fransızların elinde olan mühürlü kriptoyu gizlice almak üzere Şam’a gönderilir. Bu sırada, Fransız elçinin kızı Clarette ile tanışır. Önceleri görev amacıyla kurduğu yakınlaşma zamanla güçlü bir aşka dönüşür. Bu aşkın gölgesinde kalan kriptonun gizemi, günümüze kadar gelir. Günümüzde yaşayan ve genç bir yazar olan Oya, geçmişteki bu aşkı konu eden bir roman yazdığı sıralarda, bu mührün gizli kalmış karanlık yüzünü gün yüzüne çıkarır. Bu durum, onun tehlikeli bir serüvenin içine girmesine neden olur.    

CEVAP VER