Sevda-Cenap And Müzik Vakfı, mart ayında 8 Mart Dünya Kadınlar Günü sebebiyle kadınların yaratıcılıklarını vurgulayan bir dizi etkinlikle sanatseverlere sanatla dolu bir ay sunuyor.

 

İlki, Vakfın yeni sanatsal buluşma noktası And Sanat’ta, ressam Yasemin  Lümalı ‘nın “Kibele’nin Seyir Defteri’nden: Müzik” adlı resim sergisi 6 Mart 2017  Pazartesi günü, saat 18.30’da açılacak.  Sergi,  6 Mart -22 Mart 2017 tarihleri arasında Pazar günleri hariç 10.00 – 19.00 saatleri arasında sanatseverlerin ziyaretine açık olacak.

Ressam Yasemin Lümalı

 

İkincisi   Cihan Can’ın şefliğinde oluşturulan ve “Bütün Kadınlar Şarkı Söylemeli” sloganıyla yola çıkan Sevda-Cenap And Müzik  Vakfı Kadınlar Korosu’nun İstanbul turnesi…  Çataltepe Lions Kulübü tarafından düzenlenen Dünya Kadınlar Günü kapsamında 7 Mart 2017 Salı günü, saat 20.00’de, Irmak Okulları Salonu’nda gerçekleşecek olan konserin gelirleri burslu öğrencilere verilecek. Koro, 15 Mart 2017, Çarşamba günü, saat 19.30’da ise Emek Lions Kulübü’nün kurucusu Sayın Zehra Gürol’u anma gecesinde, Başkent Üniversitesi Özel Ayşe Abla Okulları Salonu’nda konser verecek.

 

Bir diğer etkinlik ise 13 Mart Pazartesi günü, saat 19.00’de, And Sanat’ta düzenlenecek Uzman Psikolojik Danışman ve Aile Terapisti Özden Yılmaz Bilgin ile “Sanatta ve Psikoterapide Kadın İmgesiyle Buluşma” konulu söyleşi olacak.

 

CEVAP VER