College E.M.A tarafından düzenlenen ve Muğla-Akyaka’da gerçekleşen “Yapı Kredi Summer Escape” macera ve eğlence dolu 4 günü geride bıraktı. Yapı Kredi ana sponsorluğunda ve Mercedes-Benz Türk iş birliğindeki yaz festivali ünlü isimleri ağırlarken, kitesurf deneyimi, happy hour partileri, Azmak Nehri keyfi, Muğla’nın birbirinden enfes koylarında tekne turu, sabah yogası, akustik performanslar ve doğa keşifleriyle keyifli bir festival yaşattı.

Eğitmen eşliğinde kitesurf öğrenen ünlü isimler gün boyu keyifli saatler geçirdiler. Ayrıca Berna Öztürk ve Tai’nin muhteşem performansı eşliğindeki Sunset Party’de katılımcılar deniz ve müziğin keyfini çıkardılar. Gündüz bol eğlencenin ve çeşitli deneyimlerin gerçekleştiği Yapı Kredi Summer Escape’te akşamları ise Akyaka’nın en popüler noktası no22riders’inn’de Turan Sarıbay, Emre Koca, Tai, Deniz Sipahi ve Jabbar’ın unutulmaz performanslarıyla doyasıya eğlenceli anlar yaşandı.

Çağla Şıkel – Ece Begüm Yücetan

Sırma, Europcar, Skechers ve Atasun Optik’in de katkılarıyla Akyaka’da gerçekleşen Yapı Kredi Summer Escape’e katılan ünlüler arasında; Çağla Şıkel, Burcu Binici, Ece Begüm Yücetan, Başak Gümülcinelioğlu, Sarp Can Köroğlu, Tuğba Melis Türk, Gizem-Berke Dikmen, Bilge Öztürk, Arda-Gizem Zor, Seçkin Sunguç Esra Akpınar, Ekin Mert Daymaz ve Melisa Döngel vardı.

Tuğba Melis Türk
Özge Erbek – Ezgi Tüzün – Gizem Zor
Tuğba Melis Türk
Tuğba Melis Türk
Çağla Şıkel – Ece Begüm Yücetan
Bilge Öztürk
Ezgi Tüzün – Tuğba Melis Türk – Burcu Binici
Berna Öztürk
Başak Gümülcinelioğlu
Tai – Burcu Binici
Burcu Binici
Tuğba Melis Türk
Bilge Öztürk
Çağla Şıkel
Berna Öztürk
Esra Akpınar
Ece Begüm Yücetan

CEVAP VER