Vestel Venus Sultanlar Ligi 15. Haftasında Fenerbahçe Opet’e konuk olan Eczacıbaşı VitrA, sahadan 3-0 galip ayrıldı ve ligdeki liderliğini sürdürdü.

Karşılıklı sayılarla başlayan mücadelede Eczacıbaşı VitrA, teknik mola öncesi kaptan Jordan Larson’ın servis noktasında yakaladığı seriyle, rakibi karşısında farkı açmaya başladı. Meliha İsmailoğlu’nun hücumlarının da etkisiyle set 25-22 konuk ekip lehine sonlandı.

İkinci sete Fenerbahçe önde başlarken, Tijana Boskovic’in ataklarıyla dengeyi koruyan turuncu beyazlılar, Ezgi Dilik’in servis sayısıyla seti 31-29 kazandı.

Üçüncü sette de takım oyununu sürdüren Eczacıbaşı VitrA rakibine şans tanımadı ve derbiyi 3-0 noktaladı.

Karşılaşma sonrası açıklamalarda bulunan Meliha İsmailoğlu, “Bizim için önemli bir maçtı. Oyuna çok iyi hazırlandığımızı düşünüyorum. Kadromuzda bazı arkadaşlarımız sakat, bazıları hasta. Bu aksaklıklara rağmen takım olduğumuzu gösterebildik. Takım gibi oyun oynayarak galip geldiğimiz için mutluyum” diye konuştu.

Maçın en skorer ismi 28 sayıyla genç yıldız Tijana Boskovic olurken, Eczacıbaşı VitrA’lı oyuncular galibiyeti tribündeki taraftarlarla birlikte kutladı.

Fenerbahçe Opet – Eczacıbaşı VitrA: 0-3

Salon: TVF Burhan Felek Voleybol Salonu

Hakemler: Bülent Bozkurt, Metin Korkut.

Fenerbahçe Opet: Ana, Bricio, Dicle Nur, Vargas, Fatma, Eda, Merve (L), Polen, Bahar, Sıla.

Eczacıbaşı VitrA: Ezgi, Larson, Büşra, Boskovic, Meliha, Gibbemeyer, Simge (L), Gözde, Gamze.

Setler: 0-3 (22-25,29-31,23-25)

Süre: 99 dakika (31,38,30)

CEVAP VER