Üç yıl önce Tunalı Hilmi Caddesi’nde açılan Ekşi Maya Restoran, Maidan AVM’de ikinci şubesi ile hizmete açıldı.

Sağlıklı yiyecek ve tatlı konseptini yeni şubesinde genişleten Ekşi Maya Restoran, şık dekorasyonu ile de açılışa katılan konuklardan tam not aldı. Ankara iş,cemiyet ve bürokrasi dünyasının yoğun katılım gösterdiği davette Ekşi Maya’nın menüsünde yer alan ürünler konuklara sunuldu. Ekşi Maya Restoran’ın sahibesi Ecem Uyar Taranoğlu’nun açılış konuşmasını yaptığı davet geç saatlere kadar devam etti.

Ekşi Maya Restoran’ın lezzet yolculuğundan bahseden Ecem Uyar Taranoğlu, “Ekşi Maya üç yıl önce sağlıklı ekmek ve yiyecek menüsü ile sizlerle buluştu. Üçüncü yılımızın sonunda ikinci şubemiz ile sizlerle Maidan AVM’de tekrar bir arada olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. İkinci şubemizde konseptimizde birkaç farklılık gerçekleştirdik. Menümüzü genişlettik ve içecek menülerimizde revizeler yaptık. Ekşi Maya’ı sabah kahvaltılarınızda, öğle aralarınızda ve akşam sohbetlerinizde tercih edebileceğiniz detaylar ile süsleyerek size daha iyi hizmet vermeyi amaçlıyoruz” dedi. Tüm ekibine davetliler önünde teşekkür eden Ecem Uyar Taranoğlu, konukları ile yakından ilgilenerek örnek bir misafirperverliğe imza attı.

Kendinizi evinizde hissedeceğiniz bir konfora sahip olan Ekşi Maya, enfes ekmek kokuları eşliğinde sakin ve huzurlu bir atmosferde çalışmanıza ve dinlenmenize yardımcı olurken sevdiklerinizle keyifli zaman geçirmeniz için tüm detayları sizlerle buluşturan bir restoran olarak konuklarını ağırlıyor.

Ekşi Maya Restoran Hakkında

Ekşi Maya’nın çıkış noktası günümüzde yaşanan çoğu sağlık probleminin ana sebeplerinden biri olarak gösterilen katkı maddeli ekmeklerin yerine, geçmişe bir dönüş yaparak katkı maddesiz, yalnızca ekşi mayayla yapılan gerçek ekmekler ile misafirlerini buluşturuyor. Ekşi Maya’da mayadan ve ekmeğin mucizevi yapımından alınan ilham ile menüde de kullanılan tüm ürünler alışılagelmedik, taptaze ve en yüksek kalitedeki malzemeler ile ziyaretçiler ile buluşturuluyor. Tunalı Hilmi Caddesi Divan Otel’de bulunan birinci şubesi ve Maidan AVM’deki ikinci şubesi ile lezzetli dokunuşlar ile Ankara’ya keyif katmaya devam ediyor.

Ender Sevgi – Bahadır Gültekin
Altan Palabıyıkoğlu
Seren – Hülya Akman
Seren Erdoğan
Eda Uyar
Nurdan Acar
Alev Tuna
Rüya Acar
Cansu Kesedar – Serhat Karakurt

 

CEVAP VER