Kültürel faaliyetler göstererek milletler arası köprü kuran JCI, uluslar arası anlamda yaptığı projelerine bir yenisini daha ekledi.

Geçtiğimiz ay milletler arası köprü kurmak amacıyla “Asia Hugging Town” projesiyle Uzakdoğu ülkeleriyle ilişki kuran JCI Kültür, JCI’ın global ağından faydalanarak yeni projeleri hayata geçirecek. Malezya gecesiyle başlayan etkinlikler Mart ayında “Filipin Kültür Gecesi” ile devam etti.

Birçok önemli konuğun katılımıyla 21 Mart Salı akşamı yapılan Filipino Kültürü Gecesi etkinliği, Holiday Inn Şişli’de gerçekleşti. Networking ile başlayan etkinlikte, Filipino Community in Turkey’den gelen misafirler ve çok sayıda Filipinli ilgi gösterdi. Projenin kısa bir sunumuyla başlayan gecede dünyayı dolaşmayı misyon edinmiş bir çift olan “Gezgin Çift” isimli bloggerlar da seyahat deneyimlerini katılımcılarla paylaştı.

Genç Liderler ve Girişimciler (JCI) Derneği Hakkında

Junior Chamber International (JCI), dünya çapında 114’ün üzerinde ülkeden yaklaşık 169.000 gencin (20 – 40 yaş arası) yaşlarındaki üye genç liderlerin bir arada bulunduğu küresel bir platformdur. Amacı üyelerine liderlik vasıfları ve toplumsal bilinç kazandırarak yaşadıkları toplumda pozitif değişimi sağlamalarına destek olmak ve yerel, ulusal, küresel proje ve aktiviteler aracılığı ile JCI üyelerinin know-how’larını paylaşmasını sağlamaktır. “Aktif gençler için önde gelen küresel network olmak” vizyonuna odaklanan JCI üyeleri, “Gençlerin yetişmesi için fırsatlar sunarak toplumun pozitif gelişimine katkı sağlamak” misyonunu gerçekleştirmek için çalışmaktadırlar. JCI’ın proje ve aktivitelerini destekleyen milyonlarca üyesi bulunmaktadır.

CEVAP VER