Türk Hava Kuvvetleri SOLOTÜRK ekibinin kahraman pilotları Burdur semalarında gerçekleştirdikleri gösteriyle Burdurluları gururlandırdı.
Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Burdur’a gelişinin yıldönümü etkinlikleri kapsamında düzenlenen SOLOTÜRK gösterisini izleyenler arasında Burdur Valisi Şerif Yılmaz da yer aldı.
Afrin harekatında görev alan pilotların yer aldığı SOLOTÜRK ekibi düşmana korku salmaya devam ederken, Milletimize de gurur yaşatmaya devam ediyor. Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Burdur’a gelişinin yıldönümü dolayısıyla Burdur semalarında bugün gösterilerini sunan SOLOTÜRK ekibinin birbirinden güzel ve zor hareketleri vatandaşlar tarafından beğeniyle izlendi.
Gerçekleşen etkinliğe Vali Yılmaz’ın yanı sıra Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, TSK mensupları, kurum müdürleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.
ALLAH ORDUMUZA GÜÇ KUVVET VERSİN
Gösteri sonunda basın mensuplarına açıklamalar yapan Vali Yılmaz; “Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Burdur’umuza teşriflerinin yıldönümü münasebetiyle tertip etmiş olduğumuz Solotürk gösterisini, Türk Silahlı Kuvvetlerimizin başarılı operasyonlarına imza atan Türk Hava Kuvvetlerimizin hem yerde hem havada müştereken görev yapan personelinin icra ettikleri gerçekten bizleri onurlandıran gururlandıran bir gösteriyi hep birlikte izledik. Aslında yapmış oldukları icraatların bir gösterisi olan şov demeyelim ama operasyonlardaki başarıyı burada biz de görmüş olduk.
Burdur Valisi Şeref Yılmaz SOLOTÜRK ekibiyle sohbet etti
Hava Kuvvetlerimizin başarılı operasyonlarını en son Afrin’de görmüştük. Zaten şu anda burada gösteriyi yapan arkadaşlarımız Afrin’deki o başarılı operasyona imza atan arkadaşlarımız. Ben hepsini can-ı gönülden tebrik ediyorum. Teşekkür ediyorum. Başarılarının devamını diliyorum. Allah ordumuza güç kuvvet versin. Özellikle terör belasında mücadele eden gerek yurt içi gerek yurt dışı operasyonlara imza atan tüm güvenlik güçlerimize başarılar diliyorum. Şehitlerimize Allahtan rahmet diliyorum. Gazilerimize acil şifalar diliyorum.” dedi.

CEVAP VER