2011 yılında “Bip Bip” albümü ile müzik listelerine hızlı bir giriş yapan Simge, Panora AVM’de coşku dolu bir gece yaşattı.

Riff Cohen’in “Dans Mon Quarter” şarkısının “Türkçe cover”ı “Miş Miş” ve Sezen Aksu’nun söz müziğini üstlendiği “Yankı” şarkısı ile 2015 yılına damga vuran Simge, en sevilen şarkılarını sevenleriyle buluşturan sanatçı, enerjisi ile izleyicilerden tam not aldı. Simge, 90’ların unutulmaz parçalarını da Ankaralılar ile birlikte seslendirdi.

Esprileri ile hayranlarına renkli bir gece yaşatan sevilen isim, son dönemde gündemden düşmeyen Aleyna Tilki’nin yaşına da gönderme yaptı. Vokalisti Yasemin Özdere’nin yaşını izleyicilerin tahminine sunan Simge, konuklardan gelen “16 yaş” tahminlerinden sonra vokalistine “Yasemin Tilki” diyerek, konseri dinlemeye gelen konukları gülümsetti.

Konser serisinde eğlence dolu bir geceye imza atan Simge, Kenan Doğulu’dan Hande Yener’e, Sezen Aksu’dan Gülşen’e Türk Pop Müziği’nin sevilen sanatçılarının şarkılarını Ankaralılarla birlikte söyledi. Müzik listelerinde en çok dinlenenler arasında yer alan “Prens ve Prenses” parçasında izleyicilerin arasına karışan güzel sanatçı, mikrofonu Ankaralılara uzatarak büyük sempati topladı.

CEVAP VER