Altındağ Belediyesi, Evlilik Hazırlıkları Festivali’ne damga vurdu. Altınpark Anfa Expo Center’da başlayan festivalde,  evlendirme tesislerini tanıtan Altındağ Belediyesi standına ilk günden yoğun ilgi gösterildi. Altındağ Belediyesi Evlendirme Müdürlüğü personelleri, Altın Nikâh Sarayı, Altındağ Kültür Sarayı, Zümrüt ve Safir Düğün Salonu, Nikâh Konağı ve 3 farklı Kına Konağı’nı ziyaretçilere tanıttı.

Altındağ Belediyesi evlendirme tesisleri fuarda tanıtılıyor

Ankaralı vatandaşlar, Evlilik Hazırlıkları Festivali’ne daha ilk günden büyük ilgi gösterdi. Festivalin başlamasıyla birlikte Altınpark Anfa Expo Center Fuar Alanı doldu taştı. En fazla dikkat çeken stantların başında ise Altındağ Belediyesi Evlendirme Müdürlüğü’ne ait olan stant geldi. Bu stantta Ankara’nın en güzide ve en şık düğün, nikâh ve kına mekânlarının tanıtımı yapıldı. Vatandaşlara bu mekânlar hakkında geniş kapsamlı bilgiler verildi. Stant, Altındağ Belediyesi’ne ait bu mekanların nostaljik havasını festival alanına taşıdı. Renkli görüntülere sahne olan festival 12 Mart Pazar Günü’ne kadar Ankaralıları ağırlayacak.

Hem tesis kalitesi hem hizmet kalitesi önemseniyor

Altındağ Belediyesi Evlendirme Müdürü Demet Yavuz, belediye olarak evlenecek çiftlerin bu en özel günlerini daha da özel kılmak için her yıl yeni tesisler açtıklarını dile getirdi. Hem tesis hem hizmet kalitesi açısından çiftleri memnun etmek için büyük gayret sarf ettiklerini belirten Demet Yavuz, özellikle kına konaklarının çok yoğun ilgi gördüğüne dikkat çekti.

CEVAP VER