Bir Türk-Amerikan markası olarak, okyanus aşırı yaşayan iki kuzen, Fulya Müftüoğlu ve Janelle Berberoğlu tarafından hayata geçirilen “Chikirina” plaj kolesiyonunun tanıtımı için, spor ve moda tutkunlarını W Hotel’de verdikleri muhteşem bir parti ile bir araya getirdi.

Metropollerden, şehirli yaşamından ve bu yaşamla boğuşmayı bırakıp uyum sağlamayı seçmiş, Chikirina adını vererek karakterize ettikleri kadınlardan ilham alarak kurdukları markalarının, 2017 plaj koleksiyonunu tanıtan Fulya ve Janelle, hareketli ve aynı zamanda dengeli ruh hallerini “Chikirina”nın yeni mayo ve bikinilerine yansıttılar.

Moda ve medya dünyasından birçok isminin katılımı ile gerçekleşen tanıtımda koleksiyonun en göze çarpan tarafı mayo koleksiyonlarının çift taraflı giyilebilme özelliği ile, ürün sahiplerinin tek bir parçada farklı tarzları yakalayabiliyor olmaları.

Bu koleksiyonlarında da markanın temel stratejisi olan, işlevsellik ve estetiği bir arada sunmaya özen gösteren “Chikirina, İstanbul, İzmir, Bodrum, Adana, Alanya ve Antalya gibi 22 farklı satış noktasında, rahatlık ve şıklık düşkünü her kadının ilgilisini çekecek olan mayo ve bikinileri ile bu yazın çok konuşulan markalarından olacak.

CEVAP VER