Güldür Güldür programıyla izleyicileri kahkahaya boğan, Her şey Bu Masada programıyla ise sevenlerini ekranlara kilitleyen Doğa Rutkay Kamal ve gazeteci yazar, şimdilerin sosyal medyada en çok takip edilen isimlerinden olan Kerimcan Kamal Ankaralılara unutamayacakları bir gün yaşattı.

Panora AVM’de gerçekleştirdikleri söyleşide kendileri ve özel hayatları ile ilgili merak edilen soruları yanıtlayan ikili, bol kahkahalı bir güne imza attı. Ankaralı ünlü oyuncu ve programcı Doğa Rutkay’ı ailesi ve ilkokul öğretmenleri bu özel günde yalnız bırakmadı.

“Rutkay Aziz’in kızı olduğum için herkes beni eleştirdi ve onun torpili ile bir yerlere geldiğimi söyledi. Kimseye kızmadım herkese saygı duydum” diyen Doğa Rutkay, memleketine gelmenin avantajını yaşadığını vurgulayarak ailesi ile sahneden selamlaştı. “Mutluluğun kaynağı önce aile ve Doğa benim için” diyen Kerimcan Kamal’a söyleşiye katılan ziyaretçiler tezahürat yaparak şarkı söyletmeye çalıştı.

Yaza bebek müjdesi

Seyircilerin çocuk sorusuna içtenlikle yanıt veren Kamal çifti “Artık biz de bunun baskısını çok yaşıyoruz. Trafikte, yolda, markette bizi seven herkes bunu soruyor. Bu bize çok mahrem gelen bir soru olsa da asla kötü niyetli olduğunu düşünmüyoruz ama artık biz de zamanının geldiğine inanıyoruz. Allah kısmet ederse bu yaz istiyoruz” açıklamasında bulundu. Kızını bu özel gününde yalnız bırakmayan Nuran Duru ise Doğa Rutkay’ın çocukluk maceralarını anlattı. Kızının her zaman sosyal bir çocuk olduğunu anlatan Duru “Oyuncu olacağının sinyallerini o zamanlarda vermişti ” dedi.

“Saygısızlığa tahammülüm yok”

Sizi en çok ne sinirlendirir sorusuna samimi bir dille cevap veren sevilen ikili, saygısızlığa tahammüllerinin olmadığını dile getirdi. Bekletilmekten nefret ettiğini söyleyen Doğa Rutkay Kamal, sahnede seyirciler önünde Kerimcan Kamal’ın kendisini çok beklettiğini, geç hazırlandığını itiraf etti. Yeni sezonda dizi projelerinin olabileceğini vurgulan Kerimcan Kamal ise şunları söyledi: “Ben oyuncu değilim. Yazar torpili ile Bodrum Masalı’nda kendimi kadroda buldum. Nejat İşler’in diziye girdiği dönemde yanına bir karakterde aranıyordu kalemi kuvvetli beni uygun görmüşler saolsunlar. Dizi macerası böyle başladı. Doğa, oyunculuk konusunda kendimi geliştirmeme çok yardımcı oldu. İlerleyen dönemlerde bakalım neler olacak?”

“İlişkimiz yıllar öncesine dayanıyor”

Festival tadında bir düğünle ile dünya evine giren Kamal çifti, aşklarının nasıl başladığını Kerimcan Kamal’ın şu sözleri ile özetledi “Bir televizyon programının koordinatörlüğünü üstlendiğim dönemde, Doğa’ya program teklif etmiştim. Oradan tanışıyoruz kendisi ile. Sonra çok yıllar sonra bir kahve vesilesi ile yollarımız yeniden kesişti. Yaklaşık 10 yıl sonra. Program teklifini bu derece ileriyi görerek teklif etmemiştim emin olun” diyerek izleyicileri güldürdü.

Söyleşi sonrası soruları yanıtlayan ikili, seyirciler ile bol bol selfie çekildi. Kerimcan Kamal’ın “Güzel Kaybedenler” kitabını imzalatmak isteyenler de söyleşiye yoğun ilgi gösterdi.

CEVAP VER