TFF 1.Lig’in 7. Haftası’nda Gençlerbirliği kendi evinde Boluspor’u konuk etti. Karşılaşmada 3 puanın sahibi kırmızı-karalar oldu, maç 1-0’lık skorla sonuçlandı.

Geçtiğimiz haftalarda kötü giden sonuçların ardından Altınordu maçı ile performansını yükseltmeye başlayan kırmızı-karalar bu hafta Bolu maçında üstünlüğü sağlamayı başardı. Her geçen hafta daha iyisi için çalıştıkları gözden kaçmayan ancak bazı eksiklikleri de göze çarpan ve akılda soru işaretleri bırakan Gençlerbirliği’nde ilk akla gelen “kaleci Ramazan Köse mi, Ubyt mi olmalı?” sorusu oluyor. Savunma hattındaki güvensizlik ikinci sırada geliyor. Bu sorun Ukraynalı oyuncu Dmitro ile kapatılmaya çalışılsa da kalıcı bir çözüm bulunmalı.

Boluspor bu mağlubiyetle lig’de 7 puanda kalırken Gençlerbirliği elde ettiği galibiyetle 8 puana ulaştı ve Boluspor’un önüne geçti. Mücadelede çok net iki pozisyonu gole çeviremeyen Boluspor üç maç sonra ilk defa yenilgi yüzü görmüş oldu. Metin Diyadin’in yönetimindeki Gençlerbirliği ikinci yarıda oyunu iyi okudu ve yapılan değişikliklerle üstünlüğü ele aldı. Dakika 49’da Barış Alıcı’nın attığı golle skoru 1-0 a getiren Gençlerbirliği  skoru korumasını bildi ve karşılaşmada 3 puanın sahibi oldu. Ankara ekibinin başarılı oyuncusu Barış Alıcı, Gençlerbirliği’nde imza attıktan hemen sonra forma şansı buldu. Yetersiz yanlarının farkında olan ve azmiyle kendini geliştiren Barış Alıcı çıktığı her maçta topu filelerle buluşturmayı başardı ve Bolu ekibi karşısında da golü bulan isim oldu.

Bakalım Ankara ekibindeki bu olumlu havanın ve gelişimin önümüzdeki haftalara etkisi ne olacak?

 

 

CEVAP VER