TEI insan kaynakları yönetiminde bütün dünyadaki başvurular arasından 2 altın madalya birden kazandı.

Ülkemizin ihtiyaç duyduğu özgün havacılık motorlarının geliştirilmesindeki başarıları, rekor kıran motorları ve küresel havacılık motor imalat sektöründe üst üste aldığı “En İyi Tedarikçi” ödülleriyle adından söz ettiren TEI, bağımsız araştırma şirketi Brandon Hall Group tarafından düzenlenen ve iş dünyasının en önemli uluslararası ödüllerinden olan “Brandon Hall Mükemmeliyet Ödülleri” programında, “İnsan Kaynakları Yönetimi Mükemmeliyet Ödülleri” (Human Capital Management Excellence) kategorisinde 2 altın ödül birden kazandı.

TEI ayrıca yine iş dünyasının en prestijli ödüllerden “Büyük İşverenler için Stevie Awards” programında “Çalışan Bağlılığı Başarı Ödülü”nü kazandı.

 

TEI Eskişehir Yerleşkesinde basın mensuplarıyla bir araya gelen Genel Müdür ve Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Mahmut F. Akşit, “Düz beyaz kâğıttan, sıfırdan bir havacılık motoru geliştirmek; mühendisinden teknisyenine, uzmanından yöneticisine her kademede hem donanımlı hem özverili, hem de yetkin bir kadro ile mümkün olabiliyor. Bu amaçla insan kaynakları alanında yaptığımız tüm çalışmalara çok önem veriyoruz.” dedi. TEI’nin insan kaynakları mükemmeliyetine giden yolculuğunun sistematik bir dinleme, planlama ve uygulama döngüsünün hikâyesi olduğunu paylaşan Akşit, tüm çalışmaların “Yeteneği Kazanmak”, “Yeteneği Keşfetmek”, “Yeteneği Elde Tutmak” ve “Yeteneği Geleceğe Hazırlamak” olarak belirledikleri insan kaynakları stratejileri çerçevesinde ilerlediğini aktardı.

“BİR YILDA 300.000’İN ÜZERİNDE BAŞVURU ALDIK”

Son 1 yılda yayınladıkları iş ilanlarına 310.240 başvuru aldıklarını ifade eden Akşit, geçtiğimiz sene yapılan araştırma sonuçlarına göre “En İyi İş Yeri” unvanına sahip olduklarını hatırlatarak; “Sadece son 1 yılda çalışanlarımızın gözünden “En İyi İş Yeri” ödülü, öğrencilerin gözünden “En İyi Uzaktan Eğitim Programı” ödülü, Dünya Havacı Kadınlar Enstitüsü gözünden “Kadın Çalışanlarına En Çok Değer Veren Şirket” ödülü, iş başvurusunda bulunan adayların gözünden “İnsana Saygı” ödülü ve son olarak, yürüttüğümüz etkin insan kaynağı yönetimiyle uluslararası iş dünyasının gözünden “Brandon Hall İnsan Kaynakları Mükemmeliyet Ödülü” ve “Büyük İşverenler için Stevie Awards” ödülünü kazanmış oldu. Sadece bu yıl içinde aldığımız bu 7 harika ödül TEI’nin gurur tablosudur. Bu büyük başarıda emeği geçen, başta İnsan Kaynakları ekibimiz olmak üzere, tüm TEI çalışanlarını kutluyorum.” dedi.

 

CEVAP VER