Exxen’de yayınlanan “Olağan Şüpheliler” dizisinde sevenleri ile buluşan Bennu Yıldırımlar, Asu Maro’ya verdiği röportajda rol aldığı dizilerden oynadığı tiyatro oyunlarına, çocukluk hayallerinden aile hayatına dek hayatında merak edilen birçok konuyu anlatıyor.

Gerilimli komedi “Olağan Şüpheliler”de kocalarından kurtulmak için plan yaparken mafyanın eline düşen üç arkadaştan birini oynayan Yıldırımlar, dizideki karakterinin “Devamlı acıların içinde kıvranıp börek yapmayan bir kadın” olmasından etkilendiğini dile getiriyor. Ayrıca oyuncu gönlünde daha fazla komedide oynamanın olduğunu “Ben de Gülse Birsel’le  çalışmak isterim, neden olmasın?” cümlesiyle aktarıyor. Söyleşinin tamamı, Milliyet Sanat’ın Ağustos 2021 sayısında Asu Maro’yla Ayın Söyleşisinde…

Bennu Yıldırımlar, dijital platformların ilgiyle takip edildiği son dönemlerde  Exxen’de yayınlanan “Olağan Şüpheliler” dizisinde koca zulmüne radikal bir çözüm getirirken mafyanın eline düşen üç kadından Feyza’yı canlandırıyor. Kaçmalı kovalamalı, komedisi de aksiyonu kadar bol olan dizide Yıldırımlar’a, Yasemin Kay Allen, Ceren Moray ve Berk Hakman eşlik ediyor. Milliyet Sanat’ın Ağustos 2021 sayısında Asu Maro’ya konuşan Yıldırımlar, dizi ve sinemanın yanı sıra tiyatrodan aldığı lezzetin ayrı olduğunu “O gerçekten kendinle savaşın oluyor.” cümlesiyle dile getiriyor. Sorumluluk duygusunun her zaman fazla olduğunu belirten oyuncu, bu durumun zaman zaman yorucu olcuğunu ancak yine de vazgeçemediğini de ayrıca anlatıyor.

Usta oyuncu Yıldırımlar’ın pandemi döneminde tekrar aynı mesleği gerçekleştirmeye yönelik taşıdığı kaygılarını, çocukluk hayallerini, aile yaşamını ve hakkında merak edilen birçok konuyu anlattığı söyleşinin tamamı Milliyet Sanat’ın Ağustos 2021 sayısında…

Kitabevleri ve marketlerde okurlarını bekleyen Milliyet Sanat ayrıca, dergiyi 0850 224 02 22 numaralı çağrı merkezini arayarak satın alan okurların kapısına kadar götürüyor.

CEVAP VER