Süper Lig’in heyecanın dorukta olduğu son haftasında Trabzonspor kendi evinde Gençlerbirliği’ni ağırlayacak. Medical Park Stadı’nda oynanacak olan karşılaşma saat 20.30 da başlayacak.

Süper Lig’in 42. Haftasında şampiyonun ve lige veda edecek takımların belli olacağı karşılaşmalara şahit olacağız.  Trabzonspor karşısında formasını terletecek olan ve Lig’e veda etmek istemeyen Gençlerbirliği bu karşılamadan mutlak 3 puanla ayrılmak istiyor. Ligdeki puan durumu itibariyle Kayserispor ve Gençlerbirliği takımlarından biri bir alt lige düşecek. Kayserispor, bu ligde kalma mücadelesini Fenerbahçe karşısında verecek. Ankara ekibi 38 puanla 20. sırada bulunuyor. Kayserispor ise 41 puanla 17. sırada yer alarak düşme potasının hemen üstünde yer alıyor. Gençlerbirliği, Lig’de kalabilmek için Trabzonspor’u yenerek Kayserispor’un Fenerbahçe karşısında alacağı skoru bekleyecek.

Trabzonspor ligde 68 puanla 4. sırayı garantiledi. Ancak Lig’in 3. 2. ve 1. sıralarında garantilenmiş bir puan durumu yok. Fenerbahçe (79 puan), Beşiktaş (81 puan) ve Galatasaray (81 puan) birbirlerine çok yakın olması sebebiyle karşılamalardan çıkacak sonuçların hem ligin düşme potasındaki takımlara hem de şampiyonluk yarışındaki takımlara etkisi büyük olacak. Bu akşam oynanacak karşılaşmada Bordo-mavililerde Flavio, Djaniny dışında Berat ve Serkan forma giyemeyecek. Ankara temsilcisinde ise sakatlıkları bulunan Diego, Candeias, Sio, Murat ve kart cezalıları Motto ile Furman Trabzonspor karşısında forma giyemeyecek.

CEVAP VER