Süper Lig’in 38. Hafta karşılaşması Hatayspor ile Gençlerbirliği arasında gerçekleşecek. Bu müsabaka Antakya Atatürk Stadında saat 20.30’da başlayacak. Maçı Arda Kardeşler yönetecek.

Bugün, 3 puan için kozlarını paylaşacak her iki taraf için de Lig’de bulundukları konum itibariyle  güzel bir karşılaşma olacağı sinyallerini veriyor. 54 puanla Lig’de 6. sırada yer alan Hatayspor, 15 galibiyet, 9 beraberlik ve 11 mağlubiyetle bugün gençlerin karşısında olacak. Lig’in ilk yarısında oynanan müsabakayı Gençlerbirliği 3-1 kazanmıştı. Bordo-beyazlı ekipte sakatlıkları bulunan Selim Ilgaz ve Soner Örnek forma giyemeyecek.

Gençlerbirliği Özcan Bizati hoca ile bir çıkış göstermeye devam ediyor. Son kazandıkları Çaykur Rizespor maçından sonra umutları yeşeren kırmızı-karalar’ın Lig’de bugüne kadar 9 galibiyet, 8 beraberlik ve 18 mağlubiyeti bulunuyor. Şu an lig sıralamasında 35 puanla 20. sırada yeralan ve düşme potasında olan Gençlerbirliği için çok kritik bir maç. Sahaya mutlak 3 puan için çıkacakları bu karşılaşmada Nordfeldt ve Sefa Yılmaz forma şansı bulamayacak.

CEVAP VER