ABD’de eyaletler arası özel uçuşlar genelde Amerikalılar tarafından gerçekleştirilse de bu kez ülkemiz açısından sevindirici bir gelişme yaşandı. Türkiye’nin önde gelen kozmetik ve kişisel bakım markası Farmasi’nin aynı zamanda pilot olan Yönetim Kurulu Üyesi Emre Tuna, ABD’de 1 ay boyunca gerçekleştirilecek tanıtım etkinliklerine özel uçaklarıyla katılıp 40 eyaleti dolaşacaklarını söyledi.

Emre Tuna, Instagram canlı yayınında Alem Dergisi’nden Lara Mutlu’nun sorularını yanıtladı.

University Of Southern California’da İşletme ve Endüstri Mühendisliği okuyan, aynı zamanda pilot eğitimini de tamamlayan Tuna, boş zamanlarında hobi olarak uçak kullandığını belirtti.

BU KONSEPTİ AVRUPA VE TÜRKİYE’DE DE YAPACAĞIZ

26 ülkede ofisleri bulunan şirketin yurtdışı pazarlara açılmasında önemli katkıları bulunan ve beş yıl önce iş hayatına atılan Tuna, “Bizim Farmasi satan insanlarımız için 30 gün boyunca ben ve kardeşim 40 tane eyalet gezeceğiz ve bunu özel uçağımızla yapacağız ve her gittiğimiz yerde biner kişilik etkinlikler yapacağız. Ayrıca her destinasyondan bir sonraki destinasyona geçerken de uçağımıza, yanımıza en başarılı beş-altı kişiyi alacağız. Yani 1 ay boyunca bütün Amerikayı dolaşıyoruz. Belki 150 bin kişiyle iletişim kuruyoruz, etkinlikler yapıyoruz, uçakta beraber seyahat ediyoruz. Böyle çok değişik bir aktivite yaptık, çok güzel bir tur oldu. Devamı olacak, bu konsepti Avrupa şirketlerimizde ve Türkiye’de de yapacağız.” dedi. (Haberola-Necdet Gürsoy)

CEVAP VER