Süper Lig’in 33. Hafta maçında Gençlerbirliği kendi evinde Erzurumspor’u konuk etti. Karşılaşmada yenenin olmadığı bu mücadele 1-1 gollü beraberlikle sonuçlandı.

Ankara, Eryaman stadyumunda oynanan karşılaşmada Lig de kalmak isteyen iki takımın kritik mücadelesine şahit olduk. Gençlerbirliği’nin üç maçlık yenilmezlik serisine Erzurumspor “dur” dedi. Karşılaşmada ev sahibi Gençlerbirliği, 29. dakikada Sandro Lima’nın golüyle 1-0 öne geçti. Geçtiğimiz haftalarda, öne geçtiği maçlarda Gençlerbirliği’nin kontrollü oynayarak, kontra ataklarla gol pozisyonu bulmaya çalıştığını pek çok kez gördük. Bu karşılamada istedikleri gibi oynayamayan ve karşılaşmanın büyük bir çoğunluğunda kendi ceza sahasından çıkamayan Kırmızı Karalar gol pozisyonu yaratamadı.

Bu karşılaşmada eline geçen fırsatları değerlendiremeyen Erzurumspor, mücadelede 1-0 gerideyken kazandığı penaltıdan yararlanamadı. Sahada istatistik olarak Gençlerbirliği’ne göre üstünlük sağlayan bir Erzurumspor varken girilen pozisyonlar gole çevrilemedi. Heyecanlı geçen mücadelede 90+3’te Costa skoru 1-1’e taşıdı. Karşılamada başka gol olmadı. Gençlerbirliği bu skorun ardından puanını 31’e, Erzurumspor ise 28’e taşıdı. Her iki takım da düşme hattında mücadelesini sürdürmeye davam edecek.

CEVAP VER