Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Tokyo 2020 Olimpiyat Oyunları hazırlıklarını sürdüren Kadın Milli Taekwondo Takımını ziyaret etti.

Bakan Çavuşoğlu, Antalya’da çalışmalarını sürdüren milli takıma özel bir ziyaret gerçekleştirdi. Milli sporcularımızla yakından ilgilenen ve sohbet eden Bakan Çavuşoğlu, Türkiye Taekwondo Federasyonu Başkanı Prof. Dr. Metin Şahin ve Taekwondo Milli Takımlar Teknik Direktörü Ali Şahin’den çalışmalarla ilgili bilgi aldı.

Bakan Çavuşoğlu, “Taekwondocularımızın başarılarını çok yakından takip ediyorum. Uluslararası arenada başarılarıyla bizleri ziyadesiyle gururlandırıyorlar. Bu başarıların sporun zirvesi olan olimpiyat oyunlarında da devam edeceğine inanıyorum. Bir alanda başarı varsa bu bir takım oyunudur. Taekwondo Federasyonu’nun elde ettiği başarılarda en üstten en alta emeği geçen herkesi kutluyorum” ifadelerini kullandı.

Başkan Şahin ise, “Sayın Bakanımız sağolsun, her zaman bize desteklerini yakından hissettiriyor. Her zaman mesajlarıyla bize moral veriyor. Bugün de özel bir ziyaret gerçekleştirdi. Bu da milli takımımız için çok önemli. Kendisine ziyareti ve destekleri için çok teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

Ziyaretin ardından günün anısına hatıra fotoğrafları çekildi.

CEVAP VER