İtalyan tarzının saate yansımasının bir sembolü haline gelen Welder Watch, Steel Edge Koleksiyonu’nda bulunan ve dünyada sadece 500 adet üretilen Limited Edition modeli ile tarzınıza yenilik katacak.

Şubat 2021 itibariyle, Welder Watch ailesine katılan Steel Edge Koleksiyonu’nda bulunan Welder Watch Limited Edition modeli, farklı markalarda göremeyeceğiniz bir ayrıcalığa sahip olmanızı sağlayacak.

Welder’in klasikleşmiş, ışığın geliş açısına göre renk değiştiren camı, bu kez otantik&modern detaylı ince motiflerle buluştu. Kendine özgü motiflerle tasarlanan çelik kayışa sahip Limited Edition modeli, özellikle tasarım saat kullanan erkeklere hitap ediyor. Her saatin kasasının arkasında kaçıncı sırada üretildiğinin yazması da ürünün ayırt edici özelliklerinden bir diğeri. Welder Watch Limited Edition modeli için ilklik niteliği taşıyan bu özellik, modele ayrı bir değer katıyor.

Uzun yıllardır saat sektöründe öncü tasarımları bünyesinde barındıran Welder Watch, birbirinden farklı tasarımlarıyla dünyanın birçok ülkesinde ilgiyle karşılanıyor. Tercih edilen yüksek kaliteli ve modern tasarımlarıyla Welder Watch’da, farklı özellikler sunan özelleştirmeler ile tarzınıza uygun saat modelleri de bulabilirsiniz.

İtalyan tarzını saate yansıtan Welder Watch’un, Steel Edge Koleksiyonu’nda bulunan ve dünyada sadece 500 adet üretilen Limited Edition modelini incelemek için lütfen linke tıklayın; https://www.welderwatch.com/tr/steel-edge-wwrc2075s/

 

CEVAP VER