Altındağ Belediyesi, yoğun kar yağışına hemen müdahalede bulunarak vatandaşların sorun yaşamaması için ekiplerini seferber etti.

Meteoroloji’den alınan kar yağışı uyarısının ardından ekiplerini hazır hale getiren Altındağ Belediyesi, öğlen saatlerinde başlayan kar yağışına anında müdahale etti. Yağışın etkili olmaya başlamasının ardından tuzlama ve kar küreme çalışmalarına başlayan ekipler, vatandaşların sorun yaşamaması için seferber oldu. Altındağ Belediye Başkanı Doç. Dr. Asım Balcı, ekiplerin her zaman göreve hazır olduğunu ifade etti.

“TÜM TEDBİRLERİMİZİ ALDIK”

Altındağ’da her türlü olumsuz koşula karşı ekiplerin hazır olduğunu belirten Başkan Asım Balcı, “Altındağ’ın pek çok mahallesi rakım olarak yüksekte bulunduğundan, Altındağ’da kış koşulları biraz daha ağır şartlarda yaşanıyor. Ancak araç filomuz güçlü, ekiplerimiz göreve hazır… Karla mücadele için 24 saat görev başındayız. Karla mücadelemizi daha etkin ve daha hızlı bir biçimde sürdürmek için ne gerekiyorsa yapmaya hazırız” dedi.

“KAR YAĞIŞI ÇOK ÖNEMLİ…”

Kar yağışının dört gözle beklendiğini de hatırlatan Başkan Balcı “Kar yağışı çok önemli… Barajlarımızdaki su seviyesi gittikçe azalıyordu. İnşallah bu bereketle birlikte barajlardaki su seviyelerinde artış gözlemlenir. Vatandaşlarımız ile iş birliği içerisinde, bu günleri kazasız, belasız ve sağlıklı bir biçimde geçirmeyi diliyoruz” ifadelerini kullandı.

CEVAP VER