Halkbank ANKARA: 3

Tokat Bld. Plevne: 0

 

Salon: TVF Başkent

Hakemler: Koray Yılmazgil, Erkan Sarı

Halkbank ANKARA: Oğuzhan Karasu, Aslan Ekşi, Faik Samed Güneş, Alexander Berger, Fernando Hernandez, Gökhan Gökgöz (Volkan Döne, Caner Ergül, Brett Walsh, Ediz Kaan Fırıncıoğlu, Efe Bayram)

Tokat Bld. Plevne: Atakan Topal, Geraldo Graciano Da Silva Filho, Abdullah Çam, Furkan Aydın, Matthew Alvaro West, Jonas Waale Kvalen (Semih Çelik, Yusuf Özdemir, Halil Dolaşık, Özgür Türkmen)

Setler: 25-20, 25-18, 25-22

Süre: 1.26 (28, 29, 29)

AXA Sigorta Efeler Liginde, Ankara’da oynanan 23.hafta maçında Halkbank, Tokat Belediye Plevnespor’u 3-0 mağlup etti. Bu sonuçla 19 maçında 12.galibiyetine imza atan Mavi-Beyazlılar, önümüzdeki hafta Arkas Spor’la İzmir’de karşı karşıya gelecek.

Müsabakanın en güzel hareketi, konuk ekipten yüzüne top gelen Abdullah Çam’a Halkbank sağlık ekibinin anında müdahale etmesiydi.

Başkent ekibinin en skorer oyuncusu, 12 sayı kaydeden Alexander Berger oldu.

İyi mücadele ettik

Karşılaşmayı üç puanla kapatan Halkbank’ta pasör Aslan Ekşi, iyi mücadele ettiklerini söyledi.

“Rakibimiz Tokat Belediye’yi de gösterdikleri çaba nedeniyle kutluyorum” diyen Ekşi şöyle devam etti:

“İki taraf oyuncuları da emek verdi, ter döktü. Şu zor zamanlarda akıtılan her damla ter saygıyı hak ediyor. Bugün biz daha inançlı ve daha organize bir oyun sergiledik. İyi de mücadele edince galibiyet ve üç puan geldi. Bu maçın bir galibiyet serisinin başlangıcı olmasını diliyor, tüm arkadaşlarımı kutluyorum” diyerek duygularını dile getirdi.

CEVAP VER