Beşiktaş Kulübü güreşçiler için son derece modern bir salon açtı. Beşiktaş Kulübü Başkanı Ahmet Nur Çebi ile Asbaşkan  Fatih Hakan Avşar, Türkiye Güreş Federasyonu Başkanı Musa Aydın’ı   Vodafone Park’ta ağırladı. Ahmet Nur Çebi, sıcak bir ortamda geçen ziyarette Aydın’a, Güreş takımlarının çalışmalarını gerçekleştirdiği Vodafone Park’ta yer alan yeni güreş salonlarını gezdirdi.

Çebi, yeni spor salonlarının gösterimi sırasında yaptığı konuşmada şunları söyledi:

“ Güreş takımımızın sporcuları zor şartlar altında çalışmalarını yürütüyordu. Sporcularımıza daha iyi imkanlar sağlamak için Vodafone Park’ta düzenlemeler yaptık ve açılışını yaptık. Ayrıca ata sporumuz olan  güreş için spor okulu açmayı da  planlıyoruz. Yeni salonumuzun  camiamıza kazandırılmasında emeği bulunan Asbaşkanımız Fatih Hakan Avşar’a ve salonun güreş minderini temin eden Türkiye Güreş Federasyonu Başkanı Musa Aydın beye  teşekkür ediyorum.” Türkiye Güreş Federasyonu Başkanı Musa Aydın’da diğer kulüplere örnek olmasını temenni ederek Beşiktaş Başkanı  Ahmet Nur Çebi ile Asbaşkan Fatih Hakan Avşar’a teşekkür ettiği konuşmasında şu sözlere yer verdi:

“Beşiktaş’ın güreş sporuyla çok eski bir mazisi var. Federasyonumuzun ilk başkanı Ahmet Fetgeri, aynı zamanda Beşiktaş’ın da başkanıydı. Beşiktaş, Ahmet Ayık gibi olimpiyat şampiyonu güreşçiler yetiştirmiş bir kulüp. Bu yatırımlar sayesinde yeni şampiyon sporcular yetişeceğine inanıyorum.”

CEVAP VER