Halkbank ANKARA: 3

UVC Holding Graz: 0

Salon: TVF Başkent

Hakemler: Zaur Hajiyev (Azerbaycan), Alexander Tubylov (Rusya)

Halkbank ANKARA: Hakkı Çapkınoğlu, Brett Walsh, Alexander Berger, Oğuzhan Karasu, Fernando Hernandez, Gökhan Gökgöz (Volkan Döne, Caner Ergül, Efe Bayram, Ediz Kaan Fırıncıoğlu, Aslan Ekşi, Fatih Eren Uğur, Murat Karakaya)

UVC Holding Graz: Perreira Fonseca, Militao Carvalho, Clemen Unterberger, Maximili Kremer, Johannes Kratz, David Deiter (Liam Ochaya)

Setler: 25-17, 25-16, 25-13

Süre: 1 saat 1 dakika (20, 22, 19)

Halkbank, CEV Challenge Kupası ikinci raunt rövanş maçında Ankara’da ağırladığı Auvsutruya’nın UVC Holding Graz ekibini 3-0 mağlup ederek 1/16 turuna yükseldi. Başkentlilerin bu turdaki rakibi İsrail’in Hapoel Kfar Sabah takımı olacak.

Mavi-Beyazlılarda en fazla sayı katkısı yapan oyuncu Gökhan Gökgöz oldu.

Hedefimiz kupa

Halkbank’ın milli liberosu Volkan Döne, maçtan sonra yaptığı açıklamada tur atlamanın mutluluğunu yaşadığını söyledi. Sahada salt Halkbank camiasını değil, Türkiye’yi de temsil etmenin bilinciyle hareket ettiklerini ifade eden tecrübeli oyuncu şunları söyledi:

“Tur, asla tatmin olacağımız bir netice değil bizim için. Halkbank için tatmin edici bir sonuç vardır, o da kupa. Kupa zengini olan müzemizi Challenge Kupası ile taçlandırmak için elimizden geleni yapacağımızdan herkes emin olsun” diye konuştu.

CEVAP VER