10 bin yıllık tarihi olan Anadolu mutfak medeniyetlerinden esinlenerek üretilen mutfak ve sofra koleksiyonlarının hayat bulduğu “Kadı Kızı” markasının iletişim çalışmalarını Ajanda PR yürütecek.

Sektörün önde gelen iletişim ajanslarından Ajanda PR müşterileri arasına mutfaktan sofraya giden 10 bin yılı yeniden yorumlayan mutfak ve sofra markası “Kadı Kızı” nı da ekledi. Koleksiyonlarıyla kadim mutfak gereçlerinin modern çağa uygulanmasına imza atan Kadı Kızı’nın tüm iletişim ve etkinlik çalışmalarını Ajanda PR yürütecek.

Türkiye’nin en itibarlı şeflerinden olan Özlem Mekik’in mutfak kültüründeki yolculuğunun ayak izlerini taşıyan “Kadı Kızı” koleksiyonlarında, çok tanıdık detayların farklı bir bilgelikle yeniden hayat bulduğu görülüyor.

Her çatının altında bir lezzet mirası olmaya aday “Kadı Kızı” ile el sıkışan ve kurumsal iletişim, lider iletişimi, medya ilişkileri, kriz iletişimi, kurumsal sosyal sorumluluk iletişimi, etkinlik yönetimi, dijital iletişim, sponsorluk yönetimi alanlarında hizmet veren Ajanda PR’ın müşterileri arasında; Aston Martin Turkey, Sianji Well-Being Resort Kaplıca Bodrum Hotel, Wyndham Grand İstanbul Kalamış Marina Otel, Lazzoni Hotel, Kıbrıs Grand Pasha Hotel, Kıbrıs Lefkoşa Golden Tulip Otel, Pasha International Group, İda Costa Assos, Lazzoni Mobilya, Deliberti, Superglamourous Turkey gibi sektöründe öncü markalar ile kişisel iletişim danışmanlığında Mesut Yar, Barış Muslu ve Zeynep Tarhan Muslu ve Mesut Yar gibi ünlü isimler de yer alıyor.

CEVAP VER