Dünyada erkek bakımının vazgeçilmez markası olan Old Spice,yaz aylarına hızlı giriş yaptığımız bu dönemde erkeklerin kişisel bakım rutinine serinlik getiriyor. Sıcak yaz günlerinde Esanslı Erkeklerin tercihi Old Spice Whitewater ve Captain serileri oluyor.

Yaz aylarının gelmesi ile birlikte, erkekler de kişisel bakım konusunda etkili ve uzun süre kalıcı ürün arayışında oluyor. Old Spice, serin suların etkisini yansıttığı Whitewater ve Captain serilerinde yer alan deodorant, roll on, duş jeli ve şampuan gibi ürünler kalıcı kokuları ile erkeklere yaz günlerinde aradıkları rahatlığı sunuyor. Sıcak günlerde en çok ihtiyaç duyulan bakım ürünlerini geniş portföyünde bulunduran Old Spice deodorant ürünleriyle uzun süre ter kokusuna karşı koruma sağlayarak, gün boyu güzel kokmanıza yardımcı oluyor.

Okyanusta boy verenlerin kokusu Whitewater serisi fesleğen ve bergamotun ferahlığını taşıyor. Seride yer alan roll on, sprey, stick ve jel deodorant, tıraş sonrası losyon ve duş jeli ürünleri eşsiz kokusu ile yaz mevsiminde aranılan konforu sağlıyor.

Boğazdan kılavuzsuz geçen kaptanların kokusu Captain serisinde bulunan 2’si 1 arada Şampuan ve Duş Jeli hem saç hem de vücut temizliğini tek bir üründe sunuyor. Misket limonu, bergamot ve ananas kokularıyla Captain serisi, stick ve sprey deodorantları ile istediğiniz yaz ferahlığına ulaşmanıza yardımcı oluyor.

CEVAP VER