Ukrayna’nın önde gelen işadamlarından Oleksandr Yaroslavsky’nin kızının doğumgünü kutlaması Caresse Bodrum’da, Buddha-Bar Beach’de yapıldı.

Ukrayna’nın ve dünyanın en zengin ve etkili işadamlarından biri olan Oleksandr Yaroslavsky, 6. yaşına giren kızı Victoria’nın doğum gününü Caresse Bodrum sahilinde yer alan Buddha-Bar Beach’de özel bir etkinlik ile kutladı. Ukrayna’dan özel olarak gelen dostlarının yanı sıra Türkiye’nin saygın iş, sanat, cemiyet ve spor dünyasından da bir çok isim doğum günü kutlamasına katıldı.

NIS Yatçılık ve Buddha-Bar Beach Bodrum’un birlikte organize ettiği geceye UEFA Organizasyon CEO’su Martin Kallen ve eşi de katıldı.

Davete katılanlar arasında İhsan KüçükünsalLevent Kızıl, Ayşe-Sinan Engin, Engin Altan Düzyatan-Neslişah Alkoçlar, Burcu Esmersoy, Abdullah-Selin Burnaz, Melisa-Mehmet Mutlu, Umut-Fulya Özkanca, Alp Nuhoğlu, Leon Kohen, Barış-Feride Kaya, Zeynep Mutlu, İpek-Mustafa Denizer ve İlkem Topçuoğlu gibi isimler vardı.

Zeynep Mutlu – Tolga Vurgun – Mehmet Melisa Mutlu – Umut Fulya Özkanca – Engin Altan Düzyatan Neslişah Alkoçlar – Abdullah Selin Burnaz – Volkan Sanem Büyükhanlı

Bodrum aşığı olan Oleksandr Yaroslavsky, yakın dostları Caresse Bodrum’un yatırımcısı Volkan ve Hakan Büyükhanlı’nın bir araya getirdiği iş insanları ile de Bodrum bölgesinin kalkınmasına fayda getirecek projeleri de ayrıca görüştüler.

Oleksandr Yaroslavsky ve bir çok misafirin teknesiyle davete geldiği Caresse Bodrum’da Ukrayna’nın ünlü grubu Acro Project de eski ve yeni sevilen şarkıları seslendirdi.

Forbes Dergisi’ne göre, Ukrayna’nın en zengin on kişisi arasında yer alan ve en etkili insanlarından biri olan Oleksandr Yaroslavsky, şu anda DCH Group Başkanıdır. Daha önce UkrSibbank’ın ortak sahibi ve FC Metalist Kharkiv futbol takımının başkanıydı.

Victoria Yaroslavsky
Oleksandr – Marina Yaroslavsky
Sanem Büyükhanlı – Marie Lourens – İlkem Topçuoglu – Ceren Suir – Nazan Genç – Merve Hürgel
Hakan Büyükhanlı – Oleksandr Yaroslavsky – Volkan Büyükhanlı – İhsan Küçükünsal aileleri ile
Oleksandr – Marina Yaroslavsky çocuklarıyla
Oleksandr Yaroslavsky’nin yatı
Volkan Büyükhanlı – Oleksandr Yaroslavsky – Hakan Büyükhanlı – İhsan Küçükünsal
Üst sıra: Merve Hürgel – Volkan Büyükhanlı –Marie Lourens Alt sıra: Sanem Büyükhanlı – Burcu Esmersoy – İlkem Topçuoğlu – Nazan Genç
Caresse Bodrum’da Buddha-Bar Beach
Burcu Esmersoy – Volkan Büyükhanlı – Ayşe Sinan Engin – Levent Kızıl – Barış Feride Kaya – Marie Lourens – Feyha Duraner
UEFA Organizasyon CEO’su Martin Kallen ve Liselotte Kallen
Volkan Büyükhanlı – Oleksandr Yaroslavsky – Hakan Büyükhanlı aileler ve dostlar

CEVAP VER