Şarkıcı Aslı Hünel eşi Savaş Yurtsever ile birlikte çıktığı Bodrum tatilinde yakın dostları Azka Otel’in patronu Bülent Kaya’yı ziyaret ettiler. Uzun zamandır görüşemeyen yakın dostlar bol bol sohbet ederek hasret giderdiler.

Akşam yemeği sonrasında gazetecilerle sohbet eden ünlü şarkıcı korona sürecini ve kendisine sorulan sanatçıların öldük bittik sözlerini kendi açısından anlattı. Hünel  “Günlük yaşayan ve hiçbir birikimi olmayan insanlar var ve bu süreçte çok zarar gördüler. Onlar için çok üzülüyorum. Ben ve eşim bu süreçte eve kapandık. Bol bol meyve-sebze alışverişi ve vitaminler aldık.” dedi,

Kendisine sorulan sanatçıların bu süreçte ‘öldük bittik’ sözlerine ise “Biz öldük bittiysek halk ne yapsın. Orta halli aynı şekilde ne yapsın. Parayı kazandıkça giderler de aynı oranda büyüyor. Borç ve kredi ile yakalanan arkadaşlarımız için zor bir süreç. Bu süreçte hepimiz sabretmeliyiz.” diyerek değerlendirdi. Aslı Hünel yakın dostu Bülent Kaya ile yaptıkları sohbetten “Bülent Kaya yanında bir çok kişinin çalıştığı yatırımları olan bir işadamı. İzninizle söylüyorum dedim ki şimdi destek zamanı. Daha önce ekmek yemiş bir sürü isimler sahne aldı. Şimdi temmuz,  ağustos ayında o insanlar destek olsunlar. Bana Bülent bey dedi ki; burada sahne alır mısınız? Sadece tek bir şartla dedim. Ben para istemiyorum. Olmaz dedi. İstemiyorum ben sizden belki daha önce ekmek yemedim ama bu benim kişisel tercihim ve birbirimize destek olmaz zamanı belki şimdi bu bir farkındalık olur. Orkestra ve çevremizdeki çalışanlar da bu sayede ekmek yemiş olur.” sözlerini dile getirdi.

Bülent Kaya, Aslı Hünel – Savaş Yurtsever

CEVAP VER