Başarılı sanatçı Serdar Ortaç Etiler Sahne İstanbul’da hayranları ile buluştu. ”Ben adam olmam” şarkısı ile performansının startını veren pop müziğin beste fabrikatörü Serdar Ortaç, ”Geriye dönüp baktığımda öyle güzel şarkılar, öyle güzel eserler yaptığımı görüyorum ki; bazen ben bile kendime ”Ben ölünce kim yazacak böyle şarkılar?” diye soruyorum.” sözleri ile ilginç birde açıklamaya imza attı.

AKLI OLAN EVLENMEZ… EVLİLİK İKİ DELİNİN BİR ARAYA GELMESİ

Film gibi bir hayatı olduğunun da altını çizen Ortaç, torna tezgâhından sahnelere uzanan hayatının inanılması güç hikâyeler barındırdığını dile getirdi. Bu açıklamaların ardından dillere pelesenk olan şarkılarını birbiri ardına seslendiren başarılı popçu, evlilik konusunda ise temkinli yorumlar yaptı. Mekânı dolduran hayranlarına sırasıyla evlilik yoklaması yapan Serdar Ortaç, bekâr misafirlerine ”aklınız varsa evlenmeyin. Evlilik iki delinin altından kalkabileceği bir şey. İki delinin bir araya gelmesi…” diyerek espriyi patlattı.

İki buçuk saate yakın sahnede kalan başarılı sanatçı finalde dansçılarını da sahneye davet ederek geceyi coşkulu bir şekilde noktaladı.

CEVAP VER