Head&Shoulders ve Serenay Sarıkaya ev sahipliğinde gerçekleşen Yeni Supreme Arındırıcı ve Besleyici seri lansmanında ünlü isimleri bir araya geldi.

Dünyanın 1 numaralı şampuanı* Head&Shoulders, 10 Mart Salı günü Sanayi313’te yeni Supreme Arındırıcı ve Besleyici serisinin lansmanını gerçekleştirdi. Argan yağı ve Micellar suyu ile zenginleştirilen Arındırıcı ve Besleyici seride şampuan ve saç kreminin yanı sıra şampuandan önce kullanılmak üzere Micellar Temizleyiciyi sunarak saç bakım dünyasında ilgi uyandırdı. Head&Shoulders’ın marka yüzü Serenay Sarıkaya’nın ev sahipliğinde gerçekleşen sıcak öğle yemeği lansman davetine birçok ünlü isim katıldı.

Şükrü Özyıldız, Buse Terim, Kalben, Tanem Sivar, Hande Can gibi isimlerin yer aldığı lansmanda Serenay Sarıkaya reklam filminde de yer aldığı yeni ürün serisini davetlilere tanıttı. Davetliler 16 saatte tamamlanan ve alışılmışın dışında ASMR tekniği ile çekilen reklam filminin backstage görüntülerini ilk defa izledi. Sette tüm ekibin çok eğlendiği görülürken, katılımcılar da Serenay Sarıkaya ile sohner ederek keyifli anlar yaşadı.

CEVAP VER