Beyaz TV ekranlarında başarılı sunucu Nur Viral’in sunduğu ‘Hayatta Herşey Var’ programına her perşembe olduğu gibi bu Perşembe’de akıl almaz hikayeler dinledik, canlı yayında birbiri ardına şok telefonlara şahit olduk.  Her hafta izleyicilere ilişkiler ve evlilikler üzerine akılcı yaklaşımlar veren ve dertlerine derman olmaya çalışan programda bugün yayına bağlanan bir kadın izleyicinin itirafı herkesi hem düşündürdü hem de şaşkına çevirdi. İşte detaylar…

Beyaz TV’de hafta içi her gün canlı olarak yayınlanan Nur Viral’in sunduğu “Nur Viral’le Hayatta Her şey Var” programına telefon bağlantısı ile katılan bir kadın izleyici canlı yayında öyle bir itirafta bulundu ki stüdyoda herkes şaşkına döndü.

Yayına bağlayan kadın izleyici “Eşim benim üzerime kuma getirdi. On yıldır aynı evde yaşıyoruz. Eşimin ondan da bir tane çocuğu var. Ben dayanamayıp kadını evden kovdum. Bunun üzerine kocamdan şiddet gördüm. 12 yaşında kızım okulda babamın sevgilisi var demiş. Utancımdan evden dışarı bile çıkamıyorum” dedi. Telefondaki izleyicinin söyledikleri karşısında ünlü sunucu Nur Viral ve stüdyodakiler şaşkına döndü.

Nur Viral’in nasıl böyle bir şeyi kabul ettin diye sorması üzerine yayına bağlanan izleyici “Kimsesi yok o benim arkadaşım diyerek beni kandırdı. Kaçarak evlendiğim için de ailem beni desteklemiyor. Başka çarem yoktu” dedi. Duydukları karşısında hem Nur Viral hem de İnci Yeşilyurt şaşkına döndü.

CEVAP VER