Türkiye genelinde Yeni yıl kutlamaları geçmiş yıllara göre sakin ve sessiz geçmesi beklenirken,  Türkiye’nin zirve noktalarından biri olan kış turizminin gözde merkezi Uludağ’da hareketli ve eğlenceli geçti. Son dakika yağan bol kar  otelcilerin yüzünü güldürürken bu yılbaşı ünlü simalar Uludağ’a yoğun ilgi gösterdiler. Uludağ’da dağın popüler otellerinden My Mountain Ağaoğlu, Grand Yazıcı ve Alkoçlar otel geçen yıl olduğu gibi bu yıl son dakika yağan kar ile birlikte yılbaşında işletme sahiplerinin yüzünü güldürdü.

Grand Yazıcı Otel’in genç patroniçesi Bahar Yazıcı Şer 2019’un son günlerinde iş hayatına yaptığı atılım ile yılın son süprizini yaptı. Çok yakında alışılmışın dışında bir jean markası farklı koleksiyonu ile İstanbul ile Amerika’da aynı anda satışa sunulacak olan markanın yüzü ise Burcu Esmersoy oldu. Yoğun bir iş temposuna girmeden önce sahibi olduğu Uludağ’daki otel gelen Bahar Yazıcı Şer ailesi ile 2020 yılına girdi.

Bahar Şer – Gülşah Alkoçlar

Fenerbahçe’nin 1.94’lük golcüsü Vedat Muriç yılbaşını özel olarak eşi Edibe oğlu Orhan ile kayak turizminin gözde zirvesi Uludağ’da geçirmeyi tercih etti. Ağaoğlu My Mountaın Otel’de yılbaşına giren ünlü futbolcu bol bol eşi ve oğlu ile vakit geçirerek zirvede kar ve kayağın keyfini doyasıya çıkardı.

Seba İnşaat ve aynı zamanda Uludağ Kaya Otel’in genç patronu Nedim Keçeli yeni yıla Uludağ’da karşıladı. Eşi Gamze Keçeli küçük oğlu Yaman ve büyük kızı Melisa ile birlikte yakın dostlarıyla Uludağ’da sahibi oldukları otelde 2020’ye girdiler.

Neslişah Düzyatan

Dry Clean Express’in sahibi aynı zamanda Beşiktaş Klübünün Asbaşkanı Fatih Avşar yeni yılı Uludağ zirvesinde geçirmeyi tercih eden ünlü isimlar arasındaydı. Fatih Avşar hafta sonunu yılbaşı ile birleştirerek uzun zamandır işlerinin yoğunlundan kurtulurak eşi ve çocuklarına vakit ayırarak Ağaoğlu My Mountaın Otel’de ailecek kayak ve kar’ın keyfini doyasıya çıkardılar. Yeni yıla Mandıra Cafe’de dostları ve ailesi ile birlikte girdiler.

Simay – Fatih Avşar

Alkoçlar otelin sahibi Ender Alkoçlar eşi Gülşah Alkoçlar ile birlikte her yıl olduğu gibi bu yılda yeni yıla Alkoçlar Chale’de ailecek girmenin mutluluğunu yaşadılar. Kızları Neslişah Düzyatan eşi Engin Altan Düzyatan  ve Aslışah Alkoçlar ile birlikte her yıl olduğu gibi bu yılda geneleksel “Nar Patlatarak” 2020’ye girdiler. Yeni bir yılın bereket, bolluk ve huzur getirmesini dilediler. Yılbaşı gecesi Nar Patlatanlar arasında Cem Hakko ve eşi Ronit Hakko’da vardı.

Cem – Ronit Hakko

Ünlü işadamı Ali Ağaoğlu her yıl olduğu gibi bu yılda yeni yıla zirvede Uludağ’da girdi. Ağaoğlu My Mountaın’da eşi Semra Ağaoğlu kızı Sena damadı Koray Kırcal ile birlikte yeni yıla giren Ali Ağaoğlu hafta sonunuda birleştirerek sters ve yorgun attı. Uludağ’da bol bol dostları ile sohbet edip kar moturuna binen Ali Ağaoğlu yeni yılı Mandıra Cafe’de karşıladı.

Koray-Sena Ağaoğlu Kırcal-Ali-Semra Ağaoğlu Can Ayışığı Sipahi

Ünlü mimar Abdullah Burnaz yeni yılı eşi Selin çoçukları Mustafacem ve Kerem Ege’yi alarak hafta sonunuda birleştirerek kısa bir tatil yapmanın keyfini Uludağ Alkoçlar Otel’de çıkardı. Son dakika yağan kar ile bol bol kayak yapan ünlü mimar Abdullah Burnaz yılbaşı gecesini Alkoçlar Chale’de “Nar Patlatarak” girdiler.

Geleneksel Alkoçlar yılbaşı nar patlatma anı

Ünlü ressam Ahmet Gümüştekin yeni yıla girmek için Uludağ’ı tercih eden ünlü isimler arasındaydı. Yakın aile dostları Hayri Yazıcı’nın oteli Grand Yazıcı’da tatil yapan ünlü ressam Ahmet Gümüştekin yılbaşını otelde sahne alan Betül Demir’in müziği eşliğinde girdi.

Betül Demir

Genç işkadını Beyza Uyanoğlu hafta sonu tatilini oğlu Muratcan ile birlikte Uludağ’da geçirdiler. Yakın arkadaşı Bahar Yazıcı Şer’in oteli Grand Yazıcı’da kalan Beyza Uyanoğlu oğlu ile birlikte hafta sonu yağan karın keyfini doyasıya çıkaranlar arasındaydı.

İstanbul, Bodrum ve Uludağ’ın en popüler eğlence kulübü Sess Bar’ın başarılı işletmecisi Cemal Yarar sezona hızlı bir giriş yaparak eğlenceyi zirveye taşıdı. Yılbaşı gecesi Uludağ’da tatile gelenler müzik ve eğlencel dolu saatler ile yeni yıla girmenin keyfini doyasıya yaşadılar.

Şenay-Cemal-Mert Yarar ve Cem-Filiz-Aleyna Tunca

Uludağ Gazoz’un Yönetim Kurulu üyesi Ömer Kızıl yeni yılı zirvede kutlayan isimler arasındaydı. Bursa’da yaşayan ünlü işadamı zirvede bir çok otelin terasındaki şezlongların sponsorluğunu yapan hem dost ziyareti hem iş ziyareti diyerek ürünlerini kontrol ediyordu.

Raquel-Avi Habib

CEVAP VER