Bir yıl önce yaptırdığı mide ameliyatı ile sık sık gündeme gelen Ümit Erdim, gazeteci Sibel Arna’nın “Sibel Arna ile Sırrı Nedir” adlı youtube kanalına konuk oldu. Çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Hayat Bilgisi dizisinde Arif karakterini oynayarak hayatımıza girmesinin üzerinden 20 yıldan fazla zaman geçti. Oyunculuğun yanında rallici ve sunucu olarak yoluna devam eden Ümit Erdim’le sohbetin öne çıkan konu başlıkları şöyle:

BİRİLERİNİN ADAMI DEĞİLİM

“2010 senesinde 142 kiloya kadar çıkmıştım. Şimdi 68 kiloyum. Tam yarısı. Ameliyat olalı tam 1 yıl oldu. Doktorumda defalarca söyledi. İlk yıl çöküş yılı. Her hasta dibe vuruyor. Ben de vurdum 66,5 kiloyu gördüm, şimdi çıkış dönemine geçtim. İkinci senenin ortasında 73-75 bandına gelmem öngörülüyor. O da ideal. Yani artık hastalıklı gibi gözüküyosun tantanasını kapatalım. Pilotluk eğitimi için zorlu bir sağlık testinden geçtim. Elimde kapı gibi belgem var. Ben çok sağlıklıyım ve mutluyum.”

“Beş yıldır oynamak isteyeceğim hiçbir diziden teklif almıyorum. Çünkü birilerinin adamı değilim. Lobicilik, adamcılık, kollamacılık Türkiye’nin kanser hücresi oldu. Ben sırf iş almak için hayat şeklimi değiştirmem, aile yapımı bozmam. Gece gezmiyorum, içki içmiyorum, sabah altıda o ünlü gece kulübünden çıkmıyorum diye işimi kaybedeceksem ben ona da okeyim. Günün sonunda para bir yerden kazanılabilir. Az ya da çok. Oyunculukla ilgili bir derdim yok. Sistemin ve sektörün bana ihtiyacı yoksa. Okey abi! Gidip kimsenin kapısı aşındıracak değilim.”

Ahmet’le hiç aynı sete girmeyi düşünmedim ben

“2008 senesinden beri Ahmet Kural’la kopmayan bir dostlugumuz var. Sen bana desen ki Ahmet’le ne paylaşıyorsun, ne bileyim ben. Sorsan belki hiçbişey paylaşmıyorum. Ama var ya herif! Ahmet çocuğun doğumunda var, düğünümde var, akşam kahve içilecek yine var. Ahmet’le hiç aynı sete girmeyi düşünmedim ben. Biz birbirimizin oyuncu olduğunu unutmuş olabiliriz.  Bence orada bana ihtiyaç yok. Ahmet ile Murat’ın bir ikilik mekanizması var. Ahmet beni yanına almak isteyebilir. O ikililiği bozarım ben. Olmaz yani. Bugüne kadar da Ahmet’e dönüp de hiç sormadım. O samimiyetim var halbuki. Ben niye yokum bu projede hiç demedim. Bu saatten sonra da istese de oynamam. Ben Ahmet’e dışarda seviyorum Ahmet’le mesai yapmama gerek yok.”

CEVAP VER