Merakla beklenen ve yılın en renkli sergilerinden olan Andy Warhol sergisi, gösterişli bir partiyle kapılarını açtı. 29 Mart’a kadar UNIQ Expo’da ziyaret edilebilecek serginin açılış partisine ünlü isimler de yoğun ilgi gösterdi.

Pop Art’ın öncüsü Andy Warhol ve bu akımın en önemli temsilcilerinden Keith Haring, Roy Lichtenstein ve James Rosenquist’in 100’den fazla orijinal eserinin yer aldığı Andy Warhol sergisi görkemli bir partiyle açıldı. Odeabank‘ın ana sponsorluğunda 29 Mart’a kadar sürecek olan sergi, İstanbul Maslak’taki UNIQ Expo’da, 1500 metrekarelik dev bir Pop Art arenası sunuyor. Begüm Alkoçlar küratörlüğündeki sergi, yaratıcı yetenekler ve endüstriler için sürdürülebilir destek programı McArt.ist iş birliği ile yeni nesil çağdaş sanat temsilcilerine de yer veriyor.

UNIQ Expo kurucusu Alper Eyüboğlu

1950’li yılları İstanbul’un kalbine taşıyan sergi için, UNIQ Expo kurucusu Alper Eyüboğlu ev sahipliğinde gerçekleşen partiye, iş, sanat, cemiyet, müzik hayatının önde gelen isimlerinden Bedri Baykam, İnci Aksoy, Hacı Sabancı, Nazlı Kayi, Erdil Yaşaroğlu, Begüm Kütük, Jabbar, Ecem Kefeli de katılım gösterdi.

Serginin ana sponsorluğunu üstlenen Odeabank’ın Genel Müdürü Mert Öncü, sergi hakkında şunları söyledi: “Odeabank olarak sanatın ve sanatçıların yanında yer alma motivasyonumuz doğrultusunda UNIQ Expo’da gerçekleşecek Andy Warhol sergisine sponsor olmaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Sanat tutkunlarının hafızalarında yer edinmiş, Andy Warhol gibi dev sanatçıların eserlerini sanatseverlerle paylaşma olanağı yaratan sergilere verdiğimiz desteği artırarak devam edeceğiz.”

Murat – Gülay Afşar
Erdil Yaşaroğlu – Begüm Kütük
Küratör Begüm Alkoçlar
Odeabank Genel Müdürü Mert Öncü
Hacı Sabancı – Nazlı Kayı

CEVAP VER